8.2.17

The "monkey pubic hair" syndrome



"The "monkey pubic hair" syndrome είναι μια συνήθης πάθηση στις χώρες όπου ό,τι δηλώσεις είσαι, όπως η Ελλάδα. Πρόκειται για τη σοβαρότατη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το αμόρφωτο ή/ και απαίδευτο άτομο, όταν πιστεύει ότι είναι ανώτερο από άλλα, ενώ στην πραγματικότητα είναι ένα απόλυτο τίποτα. Το άτομο υποφέρει από βαρειάς μορφής ναρκισσισμό, ενώ συμπεριφέρεται με αγένεια και έπαρση. Τείνει να είναι φιλοχρήματο και να εκμεταλλεύεται ευκαιριακά οποιαδήποτε κατάσταση ή άνθρωπο, καθότι γνωρίζει ότι σε βάθος χρόνου είναι ανεπαρκές". 


Άκου να δεις, λοιπόν, ηλίθιο κοριτσάκι που έχεις τελειώσει  κανά δυό πανεπιστήμια, και δουλεύεις για 500, 600, 700 ευρώ… Άκου να δεις κι εσύ, γελοίο κοριτσάκι που τελείωσες τα πανεπιστήμιά σου και αποφάσισες να κάνεις δική σου εταιρεία. Άκου να μαθαίνεις πως γίνονται οι σωστές δουλειές!

Τελειώνεις το σχολείο και δεν σπουδάζεις τίποτα απολύτως. Προσοχή όμως, πρέπει να τρως μαρούλια και να κάνεις πολύ γυμναστική, γιατί το κορμί είναι το μόνο σου προσόν! Άσε τις άλλες να σπουδάζουν… Όσο αυτές θα λιώνουν πάνω από τα βιβλία τους, εσύ θα μαζεύεις χρήματα με περιστασιακές δουλειές, με αρπαχτές, με κρεβάτια που πληρώνονται καλά… Και θα έχεις και μερικούς παρατρεχάμενους wannabe γκόμενους, για να σου πληρώνουν τα μασάζ και τις άλλες πολυτέλειες, να σου στέλνουν λουλούδια και να νιώθεις ντίβα χωρίς καν να τους κάθεσαι ποτέ. Υπάρχει και αυτή η κατηγορία άντρα μαλάκα, που πληρώνει και δεν γ@@@ει! Απαραίτητος για την παρηγοριά τη Απόλυτης Τίποτα, καθότι κάπου βαθιά μέσα της την πονάει που οι υπόλοιποι την πληρώνουν για να τους κάτσει.

Όταν καταφέρεις να μαζέψεις λίγα λεφτά, ή απλά βρεις έναν sugar daddy, θα γραφείς σε μια σχολή της αρεσκείας σου. «Αχ μωρέ… τι να γίνω… τι να γίνω! Ας γίνω ηθοποιός!». Οκ, δεν έχεις καθόλου ταλέντο, αλλά ποιος νοιάζεται; Έχεις το κορμί. Και στη φάτσα καλή είσαι, δεν λέω, αλλά έχω δει και καλύτερες. Οπότε κρατάμε το κορμί! Στη χειρότερη, να γίνεις παρουσιάστρια ή και τραγουδίστρια, ό,τι πιάσει, αρκεί το ντεκαπάζ να διατηρείται λαμπερό και να μη σακουλιάσουν τα κωλομέρια.

Και επιτέλους, έρχεται η μεγάλη στιγμή σου! Θα κάνεις την κομπάρσα σε καθημερινό σίριαλ! Ήρθε η ώρα να πετάξεις τα πάντα έξω στο instagram σου, γιατί τώρα θα σε ψάξουν, θα ασχοληθούν να μάθουν ποια είσαι. Όλες οι σοβαρές επαγγελματικές προτάσεις θα ξεκινήσουν αμέσως μετά… «Δείτε την Απόλυτη Τίποτα με τα μπούτια έξω!», «Καυτές στιγμές με την Απόλυτη Τίποτα τοπ λες!», «η Απόλυτη Τίποτα στέλνει φιλάκια από το κρεβάτι της φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα». 

Ούτε 10 σελίδες google δεν φτάνουν για να χωρέσουν όλα αυτά τα αξιοσέβαστα δημοσιεύματα.
Τώρα πια είσαι μια καριερίστα Απόλυτη Τίποτα, ο κόσμος σε αναγνωρίζει στο δρόμο. Αύριο μεθαύριο, σε καλούν από δώ κι από εκεί και βρίσκεις να παρουσιάσεις διάφορες παράλογες απαιτήσεις, γιατί είναι όλοι δούλοι σου άλλωστε, τύπου "ααα, εγώ τρώω μόνο μαρμελάδα παπάγιας", "για να κοιμηθώ θέλω να πέσει το ρεύμα σε όλο το οικοδομικό τετράγωνο!". Τώρα, εκτός από γκόμενους-χορηγούς έχεις και γκόμενους-συμβούλους, που σε κάνουν να πιστεύεις ότι μπορείς να ζητάς 3 μηνιάτικα για μια φωτογράφηση! Να σου φουσκώνουν τα μυαλά λες κι έπιασες τον παπά από τα @@ και με παντελή έλλειψη ντροπής και επίγνωσης του τι στην πραγματικότητα είσαι, να αποκαλείς τρίχα από το μ***ί  σου, εμάς τις υπόλοιπες!

"Τα άτομα με monkey pubic hair syndrome κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Στη ζωή σου θα συναντήσεις τουλάχιστον ένα τέτοιο άρρωστο άτομο. Τα συμπτώματα εκδηλώνονται κατά τις πρώτες ημέρες της συνεργασίας. Συχνά υποτροπιάζουν κατά τη λήξη της σύμβασής τους ή το καλοκαίρι που δεν έχουν πολλή δουλειά. Κάποιες φορές παρουσιάζουν σχιζοφρενή συμπεριφορά. Έρευνες έχουν δείξει, ότι δυστυχώς, μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει τρόπος εξάλειψης αυτών των ατόμων ή θεραπεία της πάθησης".


No comments:

Post a Comment

Any comments?