Η Αφηγήτρια
MINI BIO

Ψυχωτική Κριός, απόγονος των Gaillac της Οξιτανικής Τολόζας, εθισμένη στο vicks, τους κάκτους και το παγωτό

Σπουδές & Εργασία:

Έχει σπουδάσει επικοινωνία, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία, γαλλικά και πιάνο (το μπαλέτο δεν συμπεριλαμβάνεται στα ταλέντα της). Εργάζεται κάπου, για κάποιους, αλλά αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο, αφού ήταν είναι και θα είναι "απλώς η αφηγήτρια":

Ως blogger έχει εξειδικευτεί στην εξόντωση της βλακείας, στην εξόντωση της κατσαρίδας, στην εξόντωση της καθυστέρησης και κυρίως όταν αυτή αφορά τις δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και σε θέματα που απασχολούν τα παιδιά χωρισμένων γονιών, τη γενιά της κρίσης, και όποιον άλλον χρειάζεται να αντιμετωπίσει τη ζωή με περισσότερο χιούμορ. 

Προσωπική ζωή:

Είναι μητέρα δύο σκυλιών, του Jerry (11 ετών) και της Indi (2 ετών), ενώ έχει υιοθετήσει και μια γριά χελώνα, τη Γκρέτελ, που φιλοξενείται εθελούσια και ακούει και στο όνομά της κι όταν δει την πόρτα ανοιχτή τρέχει να μπει στο σπίτι, οπότε δεν υπάγεται στη Σύμβασης της Βέρνης, της Κοινοτικής Οδηγίας 92/43/ΕΟΚ του Συμβουλίου της 21ης Μαΐου 1992 κλπ, γι' αυτό παρατήστε μας στην οικογενειακή μας ευτυχία.

Παιδί χωρισμένων γονιών και μέλλουσα σύζυγος (βλ. A Wife to Be) του Χάρη, με τον οποίο τα έχει από την προηγούμενη ζωή.

Τα μισά που γράφει είναι ψέματα και τα καλύτερα τα κρατάει πάντα για τον εαυτό της. Αν διαβάσετε να λέει «αυτό θα σας το πω άλλη φορά», μην το περιμένετε ποτέ… 


Υ.Γ. (Δεν) συνηθίζει να μιλάει για τον εαυτό της σε τρίτο πρόσωπο.


A Zed around the World

Έχει ζήσει στην Αθήνα και την Τουλούζη και έχει ταξιδέψει σε: 

Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία, Πορτογαλία, Τσεχία, Αγγλία, Κύπρο, Ντουμπάι, Αίγυπτο, Μαρόκο, Κένυα, Σιγκαπούρη, Μπαλί, Τουρκία, Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον, Φλώριντα, Μεξικό, Αιτή, Νησιά Κευμάν και Τζαμάικα

No comments:

Post a Comment

Any comments?