23.4.16

#TheWeddingDay_The bachelor



Οι τρεις παιδικοί φίλοι, συμπεριλαμβανομένου του Χάρη, που στο εξής θα αναφέρεται ως Cari Poupaei, αποφάσισαν να το γλεντήσουν Πειραιώτικα, ξεκινώντας από μπίρες, για το γάμο του φίλου τους. Δεν το ονόμασαν μπάτσελορ, γιατί όλα ξεκίνησαν για μια χαλαρή μπιρίτσα. Ο γαμπρός χαιρέτησε με ένα φιλί στο μέτωπο τη νύφη και κατηφόρησε προς τη Ζέα. Ο Συγκούμπαρος έβαλε τη συγκουμπάρα για ύπνο (νόμιζε) και πήρε κι αυτός το δρόμο προς τη δόξα. Και τελευταίος, ο Cari, μου ανακοίνωσε ότι πάει για μια μπιρίτσα κι ύστερα χάθηκαν τα ίχνη του.

Την ίδια στιγμή, η νύφη βρίσκεται στο σπίτι και τα λέει με τον εαυτό της. Έχει βράσει ένα βαρύ, διπλό φασκόμηλο και μιλάει στον καθρέπτη μόνη της, σαν το Γιάγκο Δράκο.

Μετά την 3η μπίρα, η αντροπαρέα αρχίζει τη μπαρότσαρκα στη Ζέα… Ο Cari που είναι πολύ playful, αρχίζει να εκτοξεύει διάφορα αντικείμενα μέσα στα μπαρ και καταφέρνει να τους διώξουν κλωτσιδών από παντού. Έτσι, οι μικροί μας ήρωες βρίσκονται ημι-μεθυσμένοι στους δρόμους του Πειραιά και στο μυαλό του Cari Poupaei, είναι μια σωστή ώρα για τη γνωστή performance του. Αρχίζει να παίρνει φόρα και να σκαρφαλώνει σε παγκάκια, σκουπιδοτενεκέδες και πεζούλια. Όμως αυτό είναι συνηθισμένο για εκείνον, και μιας που την επομένη θα πάντρευε τον κολλητό του, η performance έπρεπε να γίνει πιο σπέσιαλ και τελικά, ξελίχθηκε σε show «δεκαοχτούρας». Πήρε φόρα και αυτή τη φορά σκαρφάλωσε στη στάση του τραμ…

Την ίδια στιγμή, η συγκουμπάρα τηλεφωνεί ανήσυχα στον Συγκούμπαρο, κατόπιν στο γαμπρό και τέλος στον Cari, αλλά και τα 3 τηλέφωνα είναι κλειστά. Το μυστήριο μαγνητικό πεδίο της Ζέας φέρεται να ρούφηξε τη μπαταρία και των 3 κινητών. Η Συγκουμπάρα έχει πάρει φωτιά και αποφασίζει να μείνει ξάγρυπνη για τις επόμενες 4 ώρες…

Η δεκαοχτούρα συνεχίζει να πετά ανέμελα στους δρόμους του Πειραιά τραγουδώντας παράφωνους στίχους και γαμπρός με συγκούμπαρο βρίσκουν χρόνο να χακάρουν το λογαριασμό του στο facebook.

Την ίδια στιγμή, η νύφη έχει πάρει τηλέφωνο τον πρώτο άντρα της ζωής της, το μπαμπά της, για να επιβεβαιώσει ότι είναι ακόμα πριγκίπισσα. Εκείνος την καθησυχάζει ότι θα είναι για πάντοτε η πριγκίπισσά του και τότε εκείνη αφήνει το φασκόμηλο και φτιάχνει ένα χαμομήλι για να ξενερώσει.

Η ώρα έχει πάει 5 το πρωί, η συγκουμπάρα έχει βγάλει φλύκταινες κι είναι έτοιμη να ειδοποιήσει την Ιντερπόλ, αφού οι τρεις φίλοι θα έβγαιναν απλώς για μια μπίρα_not_και τελικά κόντευε να ξημερώσει κι ήταν άφαντοι.

H δεκαοχτούρα που ακούει στο όνομα Caris απογειώνεται από τη στάση του τραμ και προσγειώνεται στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου, παριστάνοντας πλέον την ψόφια δεκαοχτούρα. Ο συγκούμπαρος οδηγεί ανενόχλητος από την παρουσία του, και όσοι περαστικοί έτυχαν να βρεθούν στο δρόμο τους είχαν την τύχη να δουν τον Cari γαντζωμένο στο αυτοκίνητο να ξεφωνίζει «γιουχουουου».

Η νύφη τελικά αποκοιμάται βλέποντας ντοκυμαντέρ για το πώς ένα σαλιγκάρι μπορεί να κάνει σεξ με ελέφαντα κι ο γαμπρός παίρνει το δρόμο της επιστροφής… Αλλά στη γωνία τον περιμένει μια έκπληξη. Αλκοτέστ. «Φίλε… παντρεύομαι αύριο». Το όργανο σκουπίζει τον κρύο ιδρώτα, του έρχεται στο μυαλό εκείνη η μακρινή ανάμνηση του γάμου, τότε που η Μαριγούλα του πάτησε το πόδι… «Σε νιώθω φίλε… Έφυγες, έφυγες!», αναφώνησε σκασμένος και τον άφησε να φύγει.


Η συγκουμπάρα με μαύρους κύκλους και την παντόφλα στο χέρι ανέμενε στο κατώφλι του σπιτιού. Δεν ξέρουμε τι έγινε κατά την άφιξη του συγκούμπαρου…

No comments:

Post a Comment

Any comments?