6.4.16

Επ! Τι κάνουμε; Σας έλειψα;


Επ! Τι κάνουμε; Σας έλειψα; Είπα να κάνω μια εμφάνιση τώρα που βγήκαμε από την κρίση κι επιτέλους ήρθε η ανάπτυξη. Επιτέλους, τετραπλασιάστηκε ο μισθός μου και τώρα αντί να γράφω στο blog ανοίγω σαμπάνιες στα καζίνο του Μονακό. #not

Μου κόπηκε η πολλή όρεξη για συγγραφή γιατί μου αρέσει να γράφω αστείες ιστορίες από την καθημερινότητα.  Και πλέον, δεν βρίσκω τέτοιες ιστορίες να γράψω. Όπως τότε που έψαχνα σταζ… ή όταν πήγα στο ΙΚΑ… ή τότε που χαθήκαμε στη Βαρκελώνη… Για να σκεφτώ…Α! Και τότε που η Ζωζώ μπήκε καθέτως στη νταλίκα. Χμμμ, όλες οι ιστορίες που μας έκαναν και γελάσαμε ήταν αρκετά χρόνια πριν, χάσαμε το γέλιο μας; Σοβάρεψα και έπαψα να είμαι γκαφατζού; Η ζωή μου δεν είναι πια συναρπαστική; Μήπως φταίει απλά ότι με έχει φάει το μεροδούλι-μεροφάι; Δεν θα τα ρίξω στην κρίση, αλλά στην κακή διάθεση.

Γιατί ξενέρωσα έτσι; Μήνες έψαχνα να καταλάβω, μέχρι που διάβασα μια άλλη blogger και κατάλαβα γιατί σταμάτησα να γράφω με τέτοια συχνότητα. Όλα αυτά τα inspirational  κείμενα των bloggers μου φέρνουν αναγούλα. Τα μεγάλα λόγια… Οι μεγάλες ιδέες…
Ναι, όλοι θέλουμε μισθό Ελβετίας, έξοδα Βουλγαρίας, γκόμενο που θα μας κάνει μακαρόνια με κιμά και μασάζ στα πόδια, φίλους που έχουν πάντα όρεξη, χρήμα για εξόδους και πάρτι και που να μας λατρεύουν. Όλοι θέλουμε να δουλεύουμε σε κάτι που λατρεύουμε ή να μη δουλεύουμε καθόλου. Κανείς δεν θέλει τους γκρινιάδηδες, τους γρουσούζηδες και τους ζηλιάρηδες φίλους ή γνωστούς. Κανείς δεν θέλει να έχει κατάθλιψη! Όλοι τα ξέρουμε κι όλοι τα σκεφτόμαστε, και οι bloggers και όσοι δεν τα γράφουν κάπου.

Λοιπόν, δεν μπορώ πω παροτρύνω κανέναν, ούτε να μεταλαμπαδεύσω επαναστατικό πνεύμα, ούτε να σας πω ενθαρρυντικά πράγματα γιατί η φάση είναι πράγματι χάλια και το ξέρουμε όλοι. Ούτε ηθικολογίες, ούτε φιλοσοφίες, ούτε ποιήματα για χαμένους έρωτες που έγιναν αστερόσκονη στο σύμπαν.

Ευχαριστώ πολύ το μικρό κοινό που με περίμενε υπομονετικά τόσο καιρό να αρχίσω πάλι να γράφω. Αλλά οι θεωρίες τέλος. Πάω να βρω μερικές καλές ιστορίες να σας πω και μέχρι τότε, μην παραιτηθείτε επειδή δεν γουστάρετε τον εργοδότη σας, γιατί δεν θα τον παντρευτείτε κιόλας. Μην απομακρυνθείτε από φίλους που έχουν κακή διάθεση… Γιατί σίγουρα κι εσείς σε κάποια φάση γίνεστε καταθλιπτικοί, μίζεροι και αντιπαθητικοί.


Μπορείτε ωστόσο να κάνετε δίαιτα γιατί έρχεται και καλοκαίρι. Άντε και κανένα χαιρετισμό στον ήλιο να μαζέψετε λίγη βιταμινούλα D.

No comments:

Post a Comment

Any comments?