10.2.16

Tutorial: 5+2 υπέροχες σέλφιζ για να βγάλεις!

Από σέλφιζ να φάνε και οι κότες… Και όχι τώρα τα τελευταία χρόνια που έγινε μόδα, αλλά από πάντα… Σέλφιζ υπήρχαν από Hi5 εποχή, πολύ πριν το facebook, μη σας πω από όταν εφευρέθηκε η φωτογραφική μηχανή. Σε αυτό το άρθρο-tutorial, σας παρουσιάζω τις 5 πιο φορεμένες σέλφι πόζες που κατακεραυνώνουν καθημερινά, δίχως έλεος και αδίστακτα τη home page μου… Σας δίνω και σαφείς οδηγίες για να τις αντιγράψετε! 

1.  Πόζα «Η Ωραία Κοιμωμένη»
Σε αυτό το πανέμορφο κάδρο είμαι εγώ. Κάνω ότι κοιμάμαι. Ατσαλάκωτη, χαμογελαστή, βαμμένη… Ναι! Έτσι δείχνουμε όλες όταν κοιμόμαστε άλλωστε… Να, δείτε με τι όμορφη που είμαι όταν κοιμάμαι… Τη φωτογραφία τη βγάζει ένα φάντασμα!



 2. Πόζα «Ανέμελη και αλλήθωρη»
Το ίδιο φάντασμα που με φωτογράφιζε και πριν, με απαθανάτισε και τώρα! Αχ, δεν το είχα καταλάβει ότι με βγάζουν φωτογραφία από 2 εκατοστά απόσταση και κοιτάξτε με, κοιτάω αλλού! Αλλά που; Γιατί μου φαίνεται αλληθωρίζω και λίγο όταν προσπαθώ να πετύχω την ανέμελη. Συχνά, αυτή η πόζα συνοδεύεται από background αυτοκινήτου. Με βγάζει φώτο το μπαρμπρίζ!



3. Πόζα η «Αγέλαστη Βανδή»
Εγώ απλώς έβαλα λίγο κραγιόν… Το μυστικό είναι να βάλεις το κραγιόν μέχρι τα σύνορα με ρουθούνι. Ιδανικά, μπορείς να πάρεις την τρόμπα χειλιών. Για να πετύχεις την πόζα πρέπει να είσαι τελείως αγέλαστη, σαν να σου σκότωσαν τη μάνα, αλλά παράλληλα είσαι και παθιάρα γκόμενα για χαστούκια.


4. Πόζα «Duck Face»
Είναι πλέον ξεπερασμένη και δεν χρειάζεται να έχεις τρομπάρει τα χείλη σου, αρκεί να τα τρουλώσεις. Έτσι, θα βγάλεις ένα χαρακτήρα πιο κοριτσίστικο και παιχνιδιάρικο, αφήνοντας στη φαντασία των άλλων αν το εννοείς ή όχι.


 5. Πόζα «Ελικοπτεράκι»

Είναι το τρομερό μυστικό για να δείχνεις πιο αδύνατη. Τέντωσε το χέρι σου όσο πιο μακριά μπορείς, σα να θες να πιάσεις το ταβάνι και φέρε το κινητό πάνω από το κεφάλι σου. Άσε να εννοηθεί ότι σε φωτογραφίζει ο ίδιος ο Θεός από ψηλά. Δεν την τράβηξα αυτήν γιατί δεν πιστεύω στον Θεό, σόρι. 

Must επίσης είναι η σέλφι που και καλά παρτάρεις. Απαιτεί: Σφίξιμο ματιών, ανοιχτό στόμα σαν να τραγουδάς, ένα χέρι να τραβάει τη σέλφι κι ένα άλλο τεντωμένο με το σήμα της νίκης ή με μπουνιά προς τα πάνω. 

Και φυσικά, η σέλφι στο μπάνιο... 






No comments:

Post a Comment

Any comments?