27.4.14

Ο γκόμενος εξαφανίστηκε. Μάθε γιατί…

Κορίτσι γνωρίζει αγόρι, αγόρι αρέσει κορίτσι, κορίτσι αρέσει αγόρι.

Αγόρι ζητήσει κορίτσι ραντεβού, κορίτσι σκέφτεται «μαλάκας θα είναι κι αυτός, ας τον δοκιμάσω να δω μέχρι που μπορεί να φτάσει».

Ραντεβού πάει καλά, αγόρι κορίτσι βγαίνουν ξανά και ξανά και ξανά…

Αγόρι και κορίτσι βγαίνουν για μερικούς μήνες, κάθε φορά και καλύτερα, κάθε φορά και πιο όμορφα, κορίτσι σκέφτεται «δεν είναι μαλάκας τελικά». Αγόρι δίνει πόνο, κορίτσι λαμβάνει λάθος(?) σήμα, η καρδιά ανοίγει. Κορίτσι νιώθει, κορίτσι χαίρεται και ξαφνικά, χωρίς κανένα λόγο, αγόρι εξαφανίζεται!

Χωρίς εξήγηση…

Όταν λέμε εξαφάνιση, εννοώ εντελώς, πλήρως και τελείως. Ούτε ένα σημάδι ζωής. Δεν απαντάει, δε το σηκώνει, σα να άνοιξε η γη και τον κατάπιε. Και κάποια στιγμή, μαθαίνεις ότι δεν τον απήγαγαν οι εξωγήινοι, ζει και βασιλεύει και συνεχίζει να είναι εξαφανιζόλ. Γιατί;; Γιατί; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ???? Σε τρώει, σε λυσσάει, σε στεναχωρεί και σε εξοργίζει. Όλα αυτά μαζί.
Μα… μα αφού… μα…λάκας ήταν τελικά!!

Τα 7 σενάρια που σκέφτεται το κορίτσι και χάνει το χρόνο του:

1.       ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΗΤΤΑ- ΚΑΤΑΘΛΙΨΟΥΜΠΑ: Του συμβαίνει κάτι ΤΡΑΓΙΚΟ, κλείστηκε στον εαυτό του, δεν είναι καθόλου καλά, έχει κατάθλιψη, είναι κουρέλι, αίσχος, χάλι. Δεν είναι ότι δε σε θέλει αλλά. Ω…τάφε μου…
 ? Κοπελιά, σύνελθε. Το μόνο τραγικό που θα μπορούσε να συμβαίνει και να εξηγεί την εξαφάνιση θα ήταν να του έχουν κόψει τη γλώσσα και τα δάχτυλα. Και πάλι είμαι πεπεισμένη ότι αυτός που γουστάρει πραγματικά θα έβρισκε τρόπο επικοινωνίας ακόμη κι αν χρειαζόταν να στείλει μήνυμα πατώντας με την άκρη της μύτης του ένα ένα τα γραμματάκια.

2.       ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ: Όχι ότι είναι απίθανο… Αλλά μπα… πότε πρόλαβε; Αποκλείεται, όχι, αφού ήταν μια χαρά μαζί σου…
?ΧΑ-ΧΑ γελάει ο κόσμος. Το καλό νέο είναι ότι οι άντρες είναι τόσο μαλάκες, που σε αυτό το σενάριο, δε ντρέπονται καν να το πουν ή να σε αφήσουν να το μάθεις.

3.       ΤΡΟΜΑΞΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ: Κατάλαβε ότι άρχισε να δένεται και «έφαγε φρίκη»… Απομονώθηκε να το σκεφτεί και θα επιστρέψει, γιατί όλοι επιστρέφουν… Θα νιώσει ότι πάει να σε χάσει και θα αναγκαστεί να εκδηλωθεί…

? ΧΑ-ΧΑ γελάει ο κόσμος, γελάνε και όλα τα όντα του ζωικού βασιλείου. Τι είναι το συναίσθημα για να το φοβηθεί; Μπαμπούλας; Και αυτό το «όλοι επιστρέφουν» τι καραμέλα κι αυτή…! Ξέχασέ το, είναι ίσως το πιο κούφιο σενάριο.

4.       ΤΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ/ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ: Από ζήλια και ποιος ξέρει για ποιον άλλο λόγο, έπεσαν να σε φάνε. Του έβαλαν λόγια. Ότι δεν είσαι για εκείνον. Ότι δεν είναι για εσένα. Ότι του πέφτεις λίγη. Ότι σου πέφτει λίγος.
?Δεν μιλάμε για άντρα προφανώς…

5.       ΣΑΣ ΜΑΤΙΑΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ: Μοιάζει με το 4 αλλά δεν είναι ότι μίλησαν καν. Με το μάτι τους το έκαναν…
?Είσαι γελοία.

6.       ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ/ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΝΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ: Ναι, φταις εσύ. Ήσουν πολύ σκληρή, ή τον προσέβαλλες, ή τον έκανες να ζηλέψει ενώ δε του άξιζε, είπες ή έκανες κάποια χοντράδα, έκλασες την ώρα που κοιμόσασταν, δεν του επιβεβαίωσες πόσο καλός εραστής είναι, τον έπνιξες με τον έρωτά σου, ή μήπως ήσουν αδιάφορη;
?Θα το ήξερες, δε μπορεί να είναι τόσο παρεξηγιάρης. Εκτός κι αν είναι Ταύρος. Αν είναι Ταύρος, μπορεί να συμβαίνει αυτό. Αλλά σίγουρα δεν είναι μόνο αυτό…

7.       ΑΠΛΑ ΔΕ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ: Δε σε θέλει. Είδε κακό όνειρο και όταν ξύπνησε ξαφνικά δε σε ήθελε πια.
?Στα τέτοια μας αν είναι τόσο ανισόρροπος κι αλλάζει γνώμη μέσα σε 1 μέρα. Εκτός κι αν τα φαντάστηκες όλα –τρέχα στο ληξιαρχείο και ρώτα αν αυτός ο άνθρωπος υπάρχει ή ζεις το δικό σου Beautiful Mind.


Τα σενάρια είναι πολλά. Το πιθανότερο είναι να μη μάθεις ποτέ. Ό,τι και να σου πω εγώ, εσύ θα συνεχίσεις να τρώγεσαι και να θέλεις να μάθεις γιατί. Κι εγώ θέλω να μάθω, κι εγώ λυσσάω. Αλλά να σου πω και κάτι; Όλοι επιστρέφουν… (γελάει ο κόσμος ξαναλέω…).

No comments:

Post a Comment

Any comments?