27.4.14

#Apagogi στην Επακτία vol 4 - the end

Τα παλικάρια σφάζονταν στην ποδιά της Mary και ξαφνικά άρχισε να πέφτει χαλάζι στο όμορφο νησί. Μπλακ άουτ κι όλα τα φώτα σβήνουν, σούρωναν οι κοτσίδες, οι ρόγες είχαν πεταχτεί έξω, όλες, ακόμη κι οι δαγκωμένες. Η Mary είχε ήδη διαλέξει μέσα της, όχι επειδή ο Έρωτας χόρευε καλύτερα από τον Έτσι, αλλά γιατί μια ατάκα είχε καρφωθεί στο μυαλό της, μια ατάκα που δεσμεύει την ψυχή σου σε αιώνια ελευθερία σκέψεων και συναισθημάτων. Μια τόσο έντονη δέσμευση με τη ζωή, που σε απελευθέρωνε και συνάμα σε σκλάβωνε για πάντα. «Γιατί ήρθες; Τι κυνηγάς; Γιατί τρέχεις;», είχε ρωτήσει η Mary τον Έρωτα. «Δε ξέρω…», της είπε, «ίσως είναι που με συναρπάζει για όλα όσα θα φέρει η ζωή…».

Όλοι πίστευαν μέχρι τότε ότι η ιστορία αφορούσε την απαγωγή της Sonia από τους Πειρατές του μεσονυκτίου. Αφού όμως όλοι έχουν βγει στο προαύλιο του «Aχ, Κώστα», κάτι άλλο τρελό συνέβη… Η αληθινή απαγωγή.

Ο Wolfox τίναξε ανέμελα την κοτσίδα του και ανέβηκε στη μηχανή του. Είχε πια ξημερώσει και θα επέστρεφε σπίτι του. Η Helenouk κι η Eclair είχαν κουραστεί να προσπαθούν να περιμαζέψουν τη Sonia κι η Zed είχε φύγει εσπευσμένα για λόγους diarrhea. Ο Wolfox φεύγει και στην παρακάτω γωνία μια κοπελίτσα, μεταξύ 20 και 40 ετών –αδιευκρίνιστη τελείως η πιθανή ημερομηνία γέννησης- υψώνει το χέρι της κελαηδώντας γλυκά «ε, παιδί!ε, παιδί!». Άλλη μια χαζοβιόλα χαμένη τουρίστρια, σκέφτηκε ο Wolfox και σταματάει στην άκρη του δρόμου για να δώσει κατευθυντήριες. Εκείνη σκαρφαλώνει αμέσως στη μηχανή, κι αφού έχει γραπωθεί από τα στιβαρά του μπράτσα, «ξεκίνα και πήγαινε όπου σου λέω!». Η κοπελίτσα μεταξύ 20-40 ετών απήγαγε τον Wolfox μαζί με τη μηχανή του κι ύστερα τα ίχνη τους χάθηκαν… Φήμες λένε ότι τους είδαν χρόνια μετά να πουλάνε handmade μαγιό σε μια παραλία στην ισπανόφωνη Καραϊβική.
Για εκείνο το Πάσχα, γράφτηκαν πολλά δημοσιεύματα…

Εγώ ήμουν, όπως πάντα, απλώς η αφηγήτρια, αλλά παραθέτω μερικούς συνδέσμους για όποιον θέλει να μάθει περισσότερα για τις απαγωγές στην Επακτία…

ΣΟΚ! Κολομβιανή τουρίστρια στην Πάρο απήγαγε περιζήτητο bartender (Περισσότερα...)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός εξομολογείται «Ήταν το καλύτερο Πάσχα που έχω ζήσει…» (διαβάστε ολόκληρο το άρθρο)

ΤΡΑΓΙΚΟ! Της βγήκε ο ώμος την ώρα που ψάρευε καρχαρίες στο Αιγαίο (κάνε κλικ εδώ)

ΕΛΕΟΣ! Ηλίθια έστειλε ερωτική εξομολόγηση και της απάντησε «Happy Easter»(Διάβασε περισσότερα)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Χάιδευε το άλογο και ξαφνικά του δάγκωσε το βυζί! (Μάθετε περισσότερα)

ΑΝΤΕΧΕΤΕ? Κοπέλα έδειρε τον Dj επειδή δεν της άρεσε η μουσική! (Δείτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες εδώ)


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Γνωστή καλλίγραμμη ξανθιά της showbiz τρέφεται αποκλειστικά με πιτόγυρα! (μάθετε το μυστικό της δίαιτάς της εδώ)

No comments:

Post a Comment

Any comments?