25.4.14

#Apagogi στην Επακτία vol3

Λίγο μετά καταφθάνουν στο «Αχ, Κώστα Bar» καταϊδρωμένες η Helenouk και η Eclair –το είχαν πάρει με τα πόδια, τρεχάλα. Η Zed σοκαρισμένη από τη θέαση του δαγκωμένου βυζιού, στέκεται στη μέση του μπαρ με βλέμμα απλανές, χαμένη μέσα σε βρώμικες σκέψεις. Ξαφνικά, νιώθει ένα ενοχλητικό άγγιγμα. Το άγγιγμα γίνεται πιο έντονο κι αρχίζει να εξαπλώνεται από τον ώμο στην πλάτη. «Με ακουμπάνε!», ξεστομίζει δειλά-δειλά. Η Helenouk είναι μπροστά της κι η Zed συνεχίζει το παραμιλητό σε αυξανόμενη ένταση, «με ακουμπάνε! ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ! Κάποιος με ακουμπάααααειειειειει….!».

Η σατανική Mary πότιζε την αθώα Sonia με φαρμακερό φρατζέλικο και το όργιο συνεχιζόταν. Ο GleeCha είχε πάθει έρωτα και προσπαθούσε να τιθασεύσει την ξεσαλωμένη νεανίδα, που για απαγωγή ξεκίνησαν και πλέον δεν ήξεραν πως θα την ξεφορτωθούν. Η Eclair είχε ενοχληθεί από τη μουσική κι είχε μαρμαρώσει επάνω στο σκαμπώ. Όλα έδειχναν ότι η απαγωγή είχε μετατραπεί σε σερπράιζ πάρτι. Σερπράιζ για όλους, ακόμη και για την κοντή, που είδε τον Πρώην της να δείχνει το βυζί του σε όλες τις κοπέλες. Σερπράιζ και για τον Wolfox, τον οποίο παρενοχλούσε σεξουαλικά μια δίμετρη ξανθιά και άχαρη μπασκεμπολίστρια. Και τότε η Helenouk, αποφασίζει να κάνει το κόλπο «φωτιά!φωτιά!», για να τους βγάλει όλους έξω, ή αν όχι όλους, τουλάχιστον τον ΝτίΤζέι. Βουτάει τις δυο άκρες της ζακέτας της στο ρεσό και αυτή ανάβει σα λαμπάδα. Με τα δυό της χέρια πιάνει τις άκρες κι αρχίζει να τις στροβιλίζει σαν ανεμόμυλους, όπως οι έμπειροι road performers.

Η φωτιά δεν άργησε να σβήσει καθώς οι σερβιτόροι και οι θαμώνες περνούσαν ασταμάτητα ανάμεσά τους και χούφτωναν – χούφτωναν, με μια ανεξέλεγκτη παρόρμηση να πιάσουν ό,τι προλαβαίνουν… Ο δείκτης του ρολογιού χτυπάει δώδεκα τα μεσάνυχτα κι όλα δείχνουν ότι δε βρίσκονται ακόμη, ούτε στα μισά… O GleeCha πείνασε κι έβγαλε ένα τάπερ με σπιτικό σάντουιτς από τη μαμά του. Γιατί για τους μαφιόζους, η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Έπιασε το σάντουιτς με τα δυό του χέρια, σάλια έτρεχαν από το στόμα του και τα μάτια του γυαλίζαν, όπως του πάνθηρα πριν ξεσκίσει τα θύματά του. Ανοίγει διάπλατα τα σαγόνια του και λίγο πριν γευτεί τη σπιτική μαγιονέζα αλά Μαμασίτα, η Sonia του το αρπάζει μέσα από τα χέρια και το δαγκώνει με λύσσα… Εκείνος μένει άναυδος. Εκείνη με γουρλωμένα μάτια, δίνει και δεύτερη δαγκωνιά –ο Πρώην της Κοντής πιάνει τα βυζιά του γιατί θυμάται τα δόντια του αλόγου και φρικάρει. Στην Τρίτη δαγκωνιά –όπου ο GleeCha δεν έχει προλάβει να αντιδράσει- η Sonia έχει καταβροχθίσει ολόκληρο το σάντουιτς και συνεχίζει το χορό των μπιζελιών.



Οι απαγωγείς-πειρατές-ψευτομαφιόζοι-κουραδόμαγκες έχουν πλέον απογοητευτεί. Η Helenouk τα έχει βάλει με τον ΝτίΤζέι… Τον πλησιάζει κάθε λίγο και τον ρωτά «έχεις κάτι μαζί μου αγόρι μου;». Η Mary σιγοτραγουδάει κάτι συγκινημένη. Στον ίδιο χρόνο, ένας τρελός έχει σκαρφαλώσει στο καμπαναριό της εκκλησιάς, πηδάει από ταράτσα σε ταράτσα, πετάει κυριολεκτικά πάνω από τα σοκάκια, σκαρφαλώνει γέφυρες και προσγειώνεται στο «Aχ, Κώστα Bar» και σχεδόν μέσα στην αγκαλιά της Mary. Ήταν ο Έρωτας κι ήρθε από μακριά. Η Mary τα έχασε. Ο Έτσι αγριοκοίταξε τον Έρωτα και σε λίγο, οι δυό τους είχαν βγει έξω από το Bar για να λογαριαστούνε με αγώνα street dancing. Ενθουσιασμένη κι έξαλλη συνάμα η Mary έχει βγει να κάνει τον διαιτητή….

No comments:

Post a Comment

Any comments?