23.4.14

#Apagogi στην Επακτία vol2

Στην αρχή κανείς δεν κατάλαβε ότι έλειπε η Sonia. Η Helenouk έβλεπε τηλεόραση και δεν είχε διάθεση να ασχοληθεί με τη συγκάτοικό της, άλλωστε την είχε χτενίσει, της είχε κάνει κι αυτηνής μπούκλες κι η αχάριστη τα είχε ξανακάνει κοτσίδια. Η Eclair έβλεπε ήδη όνειρα… Μέχρι που έφτασε ένα μήνυμα στο κινητό της από τη Mary. «Έχω τη Sonia, Eclair μπίατς!» κι έστειλε το σέλφι της απαχθείσας με το Ρώσο μαφιόζο οδηγό. Αργότερα μάθανε ότι ο οδηγός δούλευε στη Μυστική Αστυνομία της Ρωσίας κι είχε προσχωρήσει στην οργάνωση των Πειρατών για να μάθει τα κόλπα, όχι για να κάνει κακό. Ο ένστικτο της Sonia όμως δε λειτουργούσε σωστά κι είχε συμπαθήσει περισσότερο το Boss τους, τον Gleecha.

Κάνοντας πάντοτε θετικές σκέψεις, η Sonia αποφάσισε να απολαύσει την απαγωγή της. Φλέρταρε με τους απαγωγείς κι έβγαζε σέλφι, αλλά αρνήθηκε την τροφή που της προσφέρανε. Όταν έφθασαν στο «Αχ, Κώστα Bar» η Mary τους υποδέχθηκε με σφηνάκια. Η Sonia, που ήξερε τη Mary από παλιά, την πλησίασε σε ανύποπτο χρόνο και της είπε… «με έχουν απαγάγει! Δεν είναι φίλοι μου!»… Η Μary άρχισε να γελάει σατανικά, «το ξέρω! Εγώ έστειλα το λοκέσιο!»… Ξάφνου ο GleeCha θυμήθηκε ότι είχε ξεχάσει τον 4ο πειρατή στο πορτ μπαγκάζ! «Ω! Ξεχάσαμε τον Έτσι!». Τον είχαν βάλει στο πορτ μπαγκάζ για να κάνουν χώρο στην απαχθείσα, μη στριμωχτεί το κορίτσι, όπως κάνει κάθε μαφιόζος που σέβεται τον εαυτό του, γιατί άλλωστε, όλες οι γυναίκες είναι εν δυνάμει Μαντόνες.

Τα κορίτσια στο σπίτι στο λιμάνι της Επακτίας τρομοκρατήθηκαν με το μήνυμα της Mary. Μα ήταν ανήμπορες… Ο GleeCha τους είχε σκάσει τα λάστιχα, ο ΟΤΕ τους είχε κόψει τη σύνδεση στο ίντερνετ και δεν είχαν καν ζεστό νερό, να κάνουν ένα τζακούζι να χαλαρώσουν. Η Eclair όμως δεν θα έμενε με σταυρωμένα τα χέρια. Θα έστελνε σήμα στη Zed, που ήξερε τα λημέρια και θα έβρισκε τρόπο να ανακαλύψει τα ίχνη των Πειρατών. Η Zed ντύθηκε έξαλλα και πήγε αμέσως στο «Αχ, Κώστα Bar», ελπίζοντας ότι o Tito θα της τα ξερνούσε όλα. Μικρό το νησί, δε μπορεί να πήγαν μακριά… Ο Τito ήταν ο αδελφός του Wolfox, παπαράτσι φωτογράφος, μεγάλη κουτσομπόλα, τίποτα δεν του ξέφευγε… Όταν όμως έφτασε στο μπαρ, βρήκε τη Sonia και τη Mary να χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς με τους πειρατές. Ο «Έτσι», που προηγουμένως ήτο στο πορτ μπαγκάζ, ήταν ο πιο έξαλλος από όλους. Έπιανε τη Mary, την πέταγε στον αέρα, την έσπρωχνε κοντά του, τη ξανασήκωνε με πιρουέτα, την περνούσε κάτω από τα πόδια και τη γυρνούσε σαν τη σβούρα του Λεονάρτο στο Ινσέψιο. Η Sonia χόρευε τον GleeCha στο ταψί κι έκανε χορογραφίες εκτοπίζοντας τους λοιπούς θαμώνες στις τέσσερις γωνιές του κολαστηρίου.

Ο Wolfox και ο Tito δεν ήξεραν τίποτα, για καμία απαγωγή. «Δε βλέπω κάτι εγκληματικό… Απλώς περνάνε ωραία…», είπαν κι έτσι η Ζed αναγκάστηκε να εισέλθει στα ενδότερα της απαγωγής, να πίνει τα σφηνάκια τους και να ποζάρει στα σέλφιζ τους.


Πίστευε ότι θα εκμαιεύσει πληροφορίες από τον πιο ήσυχο των Πειρατών, εκείνον τον αγέλαστο με την κουκούλα. Για να βοηθήσουμε την αφήγηση, θα τον ονομάσουμε «ο Πρώην της Κοντής». Ο Πρώην της Κοντής δε συμμετείχε θερμά στα γεγονότα. Χόρευε μηχανικά κι έπινε το ποτό του αργά, σχεδόν μεθοδικά, θαρρείς πως υπολόγιζε την κάθε γουλιά σε ισομερή ml. Η Zed πήγε να πιάσει κουβέντα, προσεκτικές και μετρημένες κουβέντες για να μην τον εξαγριώσει. Και εκεί που μιλούσαν περί ανέμων και υδάτων, ΚΡΑΟΥΚ!Ο Πρώην της Κοντής πάει να βγάλει κάτι από την τσέπη του τζην;;; Όχι! Πάει να βγάλει κάποιο μαχαίρι ή όπλο κάτω από τη μπλούζα…??? Όχι… ΚΡΑΟΥΚ! Και αρπάζει την άκρη της μπλούζας και τη σηκώνει ως απάνω με το βυζί του γυμνό φάτσα φόρα στα μάτια της. «Τι μου δείχνεις τη ρόγα σου βρε; Ζαβός είσαι;». Ο Πρώην της Κοντής ήταν άκεφος γιατί ήταν τραυματίας. Η λυσσάρα η Zed είχε επικεντρωθεί στη ρόγα και δεν έβλεπε γύρω απο το βυζί, όπου υπήρχαν ίχνη απο μεγάλα, τεράστια δόντια. Ναι. Μια παριανή φοράδα είχε δαγκώσει το βυζί του Πρώην της Κοντής κι αυτό ίσως εξηγούσε γιατί προτιμούσε γενικά τις πολύ κοντές γυναίκες με μικρά δοντάκια...

1 comment:

  1. Ο πρώην της κοντής και η zed ντυμένη έξαλλα. Γελάω, δυνατά και καθαρά.

    ReplyDelete

Any comments?