9.9.12

What on Earth? (21/12/2012)


Αναρωτιέμαι που θα βρίσκομαι στις 21 Δεκεμβρίου του 2012, για να απολαύσω επιτέλους την καταστροφή των καταστροφολόγων! Οι συζητήσεις περι καταστροφής και ανάπλασης φουντώνουν και η Μέρκελ αποφάσισε λίγο πριν το τέλος να «σώσει την Ελλάδα» μιας που οι μέρες μας είναι μετρημένες…

Σενάριο 1: Η 5η διάσταση

Σύμφωνα με τη θεωρία των «κάτι σαν Εσωτεριστές», η Γη  και οι άνθρωποι που κατοικούν στον πλανήτη της, θα μεταβούν στην 5η διάσταση, που σημαίνει ότι θα χάσουνε την υλική τους υπόσταση, θα αποκτήσουν νέες πνευματικές και τηλεκινητικές ιδιότητες… Αντίο αεροπλάνα, αντίο τράνζιτ μέσω Άμστερνταμ και Βρυξελλών, μια σκέψη θα αρκεί για να πηγαινοερχόμαστε τσάμπα από τη μια μεριά του κόσμου στην άλλη! Το σώμα μας, λέει, θα γίνει διάφανο και όσοι πάνε να κρυφτούν στα υπόγεια, δε θα καταφέρουν να μεταλλαχτούν, με αποτέλεσμα να μείνουν ζαβοί για πάντα!

Λένε επίσης ότι με την ευθυγράμμιση των πλανητών, όπου θα γίνουν όλα αυτά, η Γη θα πέσει σε σκότος για αρκετό καιρό και ξαφνικά ένα φως θα μας τυφλώσει (λογικό, αν ζεις στο σκοτάδι και το φως του iphone μπορεί να σε τυφλώσει αν στο σκάσουνε στη μούρη ξαφνικά).

Τι καταλαβαίνουμε από αυτή τη μοιραία θεωρία: ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙΟΙΟΙΟΙ αλλά θα συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε «διάφανοι» και αόρατοι!

Σενάριο 2: Οι εξωγήινοι

Σύμφωνα με τους λάτρες των aliens, Nasa, Ufo, στις 21 Δεκεμβρίου έρχονται οι εξωγήινοι. Θα μας επιτεθούν! Τα σκάφη τους θα είναι από 240χλμ έως 50χμλ το μικρότερο! Βρίσκονται ήδη στο δορυφόρο του Ποσειδώνα και πλησιάζουν επικίνδυνα! Με μίσος και κακία! Ζηλεύουνε την τεχνολογία μας! Έρχονται σαν τιμωροί! Κακός, κακός Ε.Τ. . Go home!

Άλλοι λένε ότι έρχονται με φιλικές διαθέσεις για να μας σώσουν! Δυστυχώς και στις δύο περιπτώσεις, εμείς θα μείνουμε και πάλι ζαβοί, γιατί σίγουρα θα προσγειωθούν στο Λος Άντζελες ή κάπου στις Η.Π.Α. τέλος πάντων…Άλλοι οι εξωγήινοι, οι "παλιοί" προτιμούν τον Καναδά και το Μεξικό, δεν άκουσα κανέναν να θέλει να έρθει να δει την ακρόπολη!

Σενάριο 3: Το μαγνητικό πεδίο

Οι διαβασμένοι των θετικών επιστημών είναι πιο ήσυχοι. Με την ευθυγράμμιση λέει, θα αναστατωθεί το μαγνητικό πεδίο της Γης κι ό,τι ξέραμε μέχρι τώρα από τεχνολογία θα πάει στο διάολο. Αεροπλάνα, υπολογιστές, δίκτυο και τα λοιπά ευρήματα του πολιτισμού μας θα πάνε άκλαυτα. Όσοι έχουν πόρσε, να τα πουλήσουν όσο προλαβαίνουν και να πάρουνε γαϊδούρια, μουλάρια κι άλογα.

 Επειδή τα έχω πολύ παρμένα με την τεχνολογία, είναι η θεωρία που θα χαρώ το πιο πολύ να συμβεί. Αι σιχτίρι πια με όλα τα ματζαφλάρια, γιού ές μπί και παπαρίτος!

Σενάριο 4: Η Βασιλεία των Ουρανών

Οι θεούσοι λένε ότι θα γίνει του Μεσσία! Οι νεκροί θα αναστηθούν, θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία, ο Ιησούς Χριστός θα έρθει να τσακίσει τον Διάβολο, οι ψυχές θα δικαιωθούν και η αιώνια μνήμη όσων έχουμε κλάψει θα επανέλθει. Όσοι πληρώσανε για συγχωροχάρτι θα τραβάνε τα μαλλιά τους, κόλαση και παράδεισος θα γίνουν ένα!

Μη χάσετε: Τα forum που μιλάνε για την 21η Δεκεμβρίου... Τι γέλιο!!! Όλοι οι θεούσοι γράφουν τα δικά τους και απειλούν τους λοιπούς οτι θα συναντήσουν την οργή του Κυρίου...Απο αποσπάσματα της Αγ.Γραφής έως και εξορκισμούς!!! Οι δε "επιστημονολόγοι" συντρίβουν τα θεολογικά επιχειρήματα με σύντομες βρισιές όπως "αί χάσου λαπά!", και με αντι-επιχειρήματα όπως "αν υπήρχε Θεός δεν θα άφηνε τους εξωγήινους να μπουν ΚΑΝ στο ηλιακό μας σύστημα!"...

Σενάριο 5: Τα πάνω κάτω και τα μέσα έξω

Όσοι έχετε δει την ταινία 2012 καταλαβαίνετε. Ο Νότιος Πόλος θα γίνει Βόρειος και τούμπαλιν, ηφαίστεια θα εκραγούν, οι μαγνητικές πλάκες θα χορέψουν σέικ, οι πλούσιοι θα σωθούν πάλι με κάποια σύγχρονη θαλαμηγό του Νώε, καημολοπαρδάλες θα ταξιδέψουν με ελικόπτερο πάνω από τα χιόνια του Νεπάλ κι ένας κακομοίρης οικογενειάρχης αμερικανός θα κάνει μακροβούτι εντός τετάρτου, αφού πρώτα θα έχει οδηγήσει για πρώτη φορά στη ζωή του αεροπλάνο και θα έχει οδηγήσει πάνω σε καυτή λάβα, σαν τον Σούπερ Μάριο. Το νερό της θάλασσας θα καλύψει τα πάντα εκτός από τις τριτοκοσμικές χώρες και την Ελλάδα φυσικά (δεν έδειξαν την καταστροφή της στην ταινία, οπότε ελπίζουμε όλοι ότι ΤΟΤΕ, θα εξάγουμε τα πετρέλαιά μας και θα γίνουμε επιτέλους η πιο πλούσια χώρα του κόσμου!).

Σενάριο 6: Όλα μαζί

Αν συμβούν όλα μαζί θα ήταν το καλύτερο, για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος. Θυμηθείτε: Σημασία έχει να μη κρυφτείτε στα υπόγεια και μείνετε ζαβοί! 

No comments:

Post a Comment

Any comments?