29.9.12

Married for 48 hours (vol2)


Τι κι αν πιάστηκες στον καναπέ; Ο αγαπημένος σου σύζυγος σου φέρνει φρέσκο κρουασάν και πορτοκαλάδα για πρωινό, από τον φούρνο της γειτονιάς. Και τότε τα ξεχνάς όλα… Εκείνος θα κάτσε στο γραφείο του κι εσύ στο σαλόνι, στο ενδιάμεσο θα επικοινωνήσετε μέσω chat, γιατί λείψατε ήδη ο ένας στον άλλον κι ας κάθεστε σχεδόν απέναντι χωρίς καμία πόρτα να χωρίζει το χώρο! Αποφασίζετε να πάτε μια βόλτα στα μαγαζιά…


Εκείνος είναι ήδη κάπως ταλαιπωρημένος από την συμβίωση. Ίσως εξαιτίας της πισίνας που δημιούργησες στο μπάνιο καθώς λουζόσουν και φαντασιωνόσουν καταρράκτες. Καταλήγετε σε ένα εξαιρετικό ντελικατέζεν και ο σύζυγός σου σου λέει «όταν γίνω πολύ πλούσιος, θα στα αγοράσω όλα…». Μέσα σου σκέφτεσαι, «όταν θα γίνεις πλούσιος, το πρώτο που θα μου αγοράσεις είναι μια γκόμενα πολύ φοβάμαι!». Σε αυτό το σημείο ο σύζυγός σου καλεί σε γεύμα μια κοινή φίλη, καθότι έχει βαρεθεί αυτό το τετ α τετ διαρκείας (ήδη). Λίγη φιλική ατμόσφαιρα δεν έβλαψε κανέναν άλλωστε.

Ο Ευρωπαίος σύζυγός σου σου προσφέρει κρύο τσάι και σου κατεβάζει ταινία από το ίντερνετ, για να σε κρατήσει απασχολημένη όση ώρα εκείνος είναι στον πόλεμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών! Επειδή είστε νιόπαντροι, όχι απλά δεν σε ενοχλεί, αλλά μάλιστα κάθεσαι να παρακολουθήσεις τη μάχη... Στα διαλείμματα (μιας που είσαι ντίπ για ντίπ ούφο και δεν καταλαβαίνεις τίποτα), αποφασίζεις να ξεσκονίσεις λίγο το σπίτι, άλλωστε το βράδυ περιμένετε τους φίλους σας… Θα σε βαθμολογήσουν για τη δουλειά σου!

Ξαναπηγαίνετε μαζί στο σουπερ μάρκετ για να αγοράσετε καλούδια για τους φίλους σας… Και είπαμε, ο καλός σύζυγος σου κρατάει τα ψώνια του σουπερ μάρκετ...Ο εξαιρετικός σύζυγος σου κρατάει τα ψώνια του σουπερ μάρκετ και την ομπρέλα όταν βρέχει!

Όταν έρθουν οι φίλοι σας, θα αρχίσουν τις ερωτήσεις… «Και πως ζείτε μαζί; Πως πάει ο γάμος;». Αυτή η ερώτηση δεν συνηθίζεται ποτέ, ο σύζυγος πάντα ενοχλείτε από τόσο προσωπικές ερωτήσεις. Δεν θα μιλήσετε πολύ, μόνο θα χαμογελάτε συνέχεια ο ένας στον άλλον…

Στο τέλος της βραδιάς, ο ένας από τους δυό σας θα μπει στο αεροπλάνο και ο γάμος σας θα τελειώσει εκεί. Γι’αυτό ο γάμος είναι σκατά! Γι’αυτό με τον Μαξιμ είμαστε μόνο φίλοι κι εγώ κοιμάμαι στον καναπέ. Kαλύτερο απο να έχεις έναν σύζυγο περιορισμένης διάρκειας. Αλλά κι αυτό αγάπη είναι! 

No comments:

Post a Comment

Any comments?