17.7.12

Δικαίωμα στον Φρονιμίτη



Όποιος έβγαλε τον φρονιμίτη του, πριν να μπει στην αγορά εργασίας, είναι μεγάλος βλάκας. Και πολύ μεγάλο κρίμα, που έχουμε μόνο τέσσερα τέτοια άχρηστα δόντια κι όχι περισσότερα, όσοι τυχεροί έχουν 4, γιατί μερικοί λειψοί έχουν λιγότερα!
Ένας φρονιμίτης ισοδυναμεί με μία μέρα άδεια. Χρησιμοποιείτε το δόντι σας σωστά:


1.Κλείστε χειρουργείο το μεσημεράκι. Ούτε νωρίς το πρωί, ούτε αργά το απόγευμα, για να μην υπάρχει καμία πιθανότητα να σας πει ο εργοδότης σας «έλα πριν» ή «έλα μετά».

2. Θα πρέπει να κανονίσετε το χειρουργείο Παρασκευή ή Δευτέρα, για να το κολλήσετε με Σαββατοκύριακο.

3. Πριν κλείσετε ραντεβού με τον οδοντίατρο, σιγουρευτείτε ότι υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για τον προορισμό της προτίμησής σας!

4. Μην πάρετε φωτογραφική μηχανή μαζί στις διακοπές (ε ναι, αυτό είναι ένα μειονέκτημα! Το μάγουλό σας θα μοιάζει με σημαδούρα, αλλά τουλάχιστον θα είστε στην παραλία αντί το γραφείο σας).

5. Ποτέ μη βγάζετε τους φρονιμίτες δυό-δυό, ακόμη κι αν ο οδοντίατρος επιμένει να σας κάνει έκπτωση! Δεν είναι κάθε μέρα του οδοντογιατρού, άντε να ξαναβρείς ευκαιρία για άδεια «δια ιατρικούς λόγους».

6. Μετά το χειρουργείο, πείτε στον οδοντίατρο σας ότι σας σφαγιάζουν οι πόνοι και προκαλέστε τον να σας γράψει το απαραίτητο δικαιολογιτικό χαρτί =σουβενίρ απο τις διακοπές.

7. Ευχηθείτε να είστε πράγματι βαριά περίπτωση, να πρέπει να σκάψουν βαθιά για να σας βγάλουν τον άτιμο τον φρονιμίτη. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήριά σας από Πέμπτη, μην περιμένετε την Παρασκευή!

8. Φάτε παγωτό άφοβα στις διακοπές που θα προκύψουν, ανακουφίζει τον πόνο!

9. Τη Δευτέρα που θα επιστρέψετε στο γραφείο μη ξεχάσετε να παραπονεθείτε για το απαίσιο Σαββατοκύριακο που περάσατε. Επισημάνετε ότι πονάτε ακόμα. Όταν κάποιος λέει ότι πήγε διακοπές όλοι πέφτουν να τον φάνε, ενώ όταν πονάει και βασανίζεται όλοι τον συμπαθούν.

10.Την επόμενη φορά που θα πάτε στον Οδοντίατρο, να του πάτε γλυκά. Γιατί ο Οδοντίατρος, είναι ο καλύτερος φίλος του (σύγχρονου εργαζόμενου ) ανθρώπου.

(Εμένα προσωπικά, τυγχάνει πράγματι να είναι οι καλύτερές μου φίλες οδοντίατροι, οπότε όπως καταλαβαίνετε, δεν θα ήταν πρόβλημα να εμφανίσω 8 φρονιμίτες μέχρι τον Σεπτέμβριο… 4 η μία, 4 η άλλη, γιατί πάνω από όλα, δε μου αρέσει η αδικία!)

3 comments:

  1. Anonymous17/7/12

    Μόλις διαπίστωσα ότι έχω 12 φρονιμίτες..ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Συμβαίνουν αυτά μωρέ, μη νιώθεις άσχημα!take your time and call your voyage agent!

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Any comments?