7.8.11

Περί οπισθίων και στράς


Το κείμενο είναι αφιερωμένο στην Κική και την Κοκό, για τις υπέροχες διακοπές που περάσαμε! Για τους υπόλοιπους, είναι ένα εγχειρίδιο που θα σας πείσει, πως μπορείτε να δείτε με καλό μάτι την τρύπα του κώλου σας… Για τους απογοητευμένους και τους απογοητευτικούς αναγνώστες αυτού του μπλογκ λοιπόν.

«Κερδίστε  τώρα το  “απίθανο οπίσθιο στρας”, που  θα κάνει τα οπίσθιά σας να γυαλίσουν στο σκοτάδι. Μαζί, περιλαμβάνεται και ένα εγχειρίδιο για καλή υγεία- Δέκα τρόποι για να κάνετε την κλανιά σας αθόρυβη και άοσμη», ακούγανε από την τηλεόραση, μέχρι που η Κική την έκλεισε κι η Κοκό αναστέναξε.  «Μωρέ τι είναι τούτη;», αναρωτήθηκε η Swed-babe, «Εγώ δε φοράω στρας μέσα στο σπίτι, κυκλοφορώ τσίτσιδη!». Ανασηκώθηκα, ξεφύσηξα και λίγο πριν ξεστομίσω τη μυθική ατάκα των διακοπών για φέτος («θα δει την @ του W του) προσέθεσα «καλά κάνεις! Στη χειρότερη, θα δει το στρας του κώλου σου!».

«Νιώθω σα χαμένος θησαυρός της Κνωσού…», είπε η μια (τι σημασία έχει ποια, όλες θα τις έπαιρνε η μπάλα… όλες θα βλέπανε το στρας!). «Τι εννοείς παιδί μου;», συνέχισε να απορεί η Swed-babe, που τέτοιες έγνοιες δεν έχει, Σουηδέζα βλέπεις… «Σα να έχω πάνω μου… τόνους από λάσπη και χώμα!», της εξήγησε αλλά η Σουηδέζα συνέχισε να μη καταλαβαίνει. «Από το θάψιμοοοο!», ούρλιαξαν με μια φωνή.  «Μωρέ… κι άλλο αστέρι έπεσε!», λέει η χαρούμενη Swed-babe. «Δεν ήταν αστέρι… Μήπως ήταν… το στρας του κώλου σου;;;», γιατί το στρας ταυτότητα δεν κοιτά, όλοι θα το δούμε κάποια στιγμή, ή όπως έλεγε η Ρούνι-ρούνι, μερικοί ανίδεοι ήδη  το βλέπουνε, αλλά δεν το αναγνωρίζουνε… βασικά όχι το στρας, αυτό που κρύβεται πίσω από το στρας. Ναι, έτσι είναι… Στην αρχή βλέπεις το στρας και θαμπώνεσαι…  Κι ύστερα θαμπώνεσαι απο τις μυρουδιές (γιούχαχα) κι αρχίζεις να ψυλλιάζεσαι ότι κάτι άλλο κρύβεται εκεί πίσω…

Βέβαια, αυτοί που κρύβονται «από πίσω», μπορεί μεν να μας έχουν κάνει όλους κώλος, χωρίς να φαίνονται (τους καμουφλάρει το στρας), στην πραγματικότητα όμως, δεν έπαψαν στιγμή να είναι κωλοτρυπίδες  με άποψη.

 Ο πιθανότερος τρόπος να σας επιτεθεί ένας κώλος, είναι το κουτσομπολιό(αφανές)  και η επίδειξη δύναμης (εμφανές).  Αν η φάτσα σας δεν μοιάζει με τον κώλο σας, μη φοβού!  Οι υπαινιγμοί του θα πέσουν στο κενό. Οι άνθρωποι που έχουν το ρόλο του «στρας», δηλαδή κρύβουν την προαναφερθείσα κωλοτρυπίδα, δεν χαρακτηρίζονται από κανένα αίσθημα, ωστόσο είναι άκακοι.  Η διάθεσή τους, όπως κι η συμπεριφορά τους, επηρεάζεται σημαντικά από το φεγγάρι. Ο άνθρωπος-στρας, ταιριάζει εύκολα με πολλούς και διαφορετικούς κώλους κι ανάλογα τον κώλο, φαίνεται πραγματικό (μπριγιάν), φό (σβαρόφσκι) ή φθηνή απομίμηση (πλαστικούρα).

«Οι δέκα πρώτοι  που θα τηλεφωνήσουν, θα κερδίσουν και το ειδικό τζελ βαζελίνης  με χρυσόσκονη! Και θυμηθείτε! Να δίνετε φιλάκια για να σας έρθει πιο φυσικά! Φι-λά-κια!». 

1 comment:

Any comments?