9.8.11

Η Φιλοξενούμενη Νο2


Πως θα κάνετε τον καλεσμένο σας να νιώσει σα στο σπίτι του!

Αρχικά, θα τον καλέσετε να έρθει σπίτι σας… Φυσικά θα είστε πρόσχαροι, άνετοι, σα να μη τρέχει τίποτα βρε αδερφέ. Θα τρώτε, θα πίνετε, αλλά σε αυτόν δεν θα προσφέρετε ούτε ένα ποτήρι νερό. Άλλωστε, θα έπρεπε να νιώθει τόσο άνετα, που να μπει μόνος του στην κουζίνα, να βάλει ό,τι θέλει στο πιάτο που θα ψάξει μόνος του και στο τέλος να καθαρίσει κιόλας.  Γιατί έτσι μόνο μπορείτε να διατηρήσετε την οικειότητα που σας δένει!

Στη συνέχεια, θα μιλήσετε για όλα εκείνα τα άτομα, που ο καλεσμένος σας δεν έχε δει ούτε ζωγραφιστούς. Δεν θα μπείτε στον κόπο να του εξηγήσετε… Θα θυμάστε τα παλιά και θα του τα τρίβετε στη μούρη.

Αν επιμείνει και δεν έχει σηκωθεί να φύγει, μπορείτε να αρχίσετε τις φιλοφρονήσεις μεταξύ εσάς και όλων των υπολοίπων, αγνοώντας τον επιδεικτικά, αυτόν και τα αστειάκια του, που μόλις έπεσαν στο κενό.

Προσοχή! Δεν τον κοιτάτε ποτέ στα μάτια… Δεν του απευθύνετε ποτέ το λόγο! Και στο τέλος της βραδιάς, όταν έρχεται να σας χαιρετήσει με ένα απαλό άγγιγμα στην πλάτη (που να τολμήσει να σας πλησιάσει περισσότερο με τέτοια ξινίλα), εσείς θα γυρίσετε το κεφάλι από την άλλη, δεν θα πείτε ούτε «γεια» και θα εξαφανιστείτε!

Μη ξεχάσετε, να τον μπουγελώσετε στην πρώτη ευκαιρία… Επιπλέον, ξαμολήστε και τα 50.000 κουνούπια που συλλέγατε με καρτερία όλα αυτά τα χρόνια, ρίξτε λίγη ζάχαρη ή αλάτι στα πόδια του κι αφήστε τους μικρούς διαβολάκους να κάνουν τη δουλειά τους. Τα σημάδια θα μείνουν ανεξίτηλα…

Μέσα στην όμορφη ατμόσφαιρα, θα έχετε την ευκαιρία να πετάξετε σάπιες ντομάτες ή αγγούρια πάνω του, ή ακόμα και να του βάλετε τρικλοποδιά, ίσως να τον σπρώξετε στη σκάλα ή να τον κουνήσετε με όλη σας τη δύναμη στην κούνια/αιώρα για να φάει τα μούτρα του μια ώρα αρχύτερα!

Στο φεύγα, δώστε του να σας πετάξει και τα σκουπίδια! Αυτό θα σας δέσει ακόμα περισσότερο. Αλλά όπως είπαμε, δώστε τα σκουπίδια αποφεύγοντας την κουβέντα, το κοίταγμα, τους ασπασμούς  και τα «γειά χαρά και δυο τρομάρες!».

Αν ούτε αυτό δεν πιάσει, για σίγουριά ότι δεν θα σας έρθει και του χρόνου, φτιάξτε μερικά πηγαδάκια και κουτσομπολέψτε τον μπροστά του, βάζοντας πάντα το χεράκι μπροστά στο στόμα, ενώ το γουρλωμένο μάτι σας θα στοχεύει τον καλεσμένο.

Ο καλεσμένος πρέπει να τιμωρηθεί πάση θυσία που δέχτηκε την πρόσκληση!

Κανόνας νούμερο ένα: Δεν υπάρχουν κανόνες! "Στον έρωτα και τον πόλεμο όλα επιτρέπονται!" Νίτσε

No comments:

Post a Comment

Any comments?