25.7.11

Drana Queen vol 4 – the end


«Σε μισώ χταπόδι βραστό!Kι εσένα μαριδάκι!Θέλω να φάω τυροπιτάκιααααα», είπε για ακόμα μια φορά, ενώ η λίστα του μίσους μεγαλώνει. «Αφήστε με να κοιμηθώ ένα τριωράκι! Δεν θα αντέξω, σας το λέω!», παρακάλεσε με δάκρυα στα μάτια. Οι φίλες της τη λυπήθηκαν, αποφάσισαν να την αφήσουν για λίγο να νομίζει ότι ξεκουράστηκε.

Η Ντράνα έβαλε το σατέν νυχτικό κι έπεσε ξερή. Η Τζέν-τζέν άλλαξε πάλι την ώρα του κινητού. Την ξύπνησαν άρον άρον! «Φτάνει καλέ! Θα βρυκολακιάσεις!». Είχε μόλις κοιμηθεί ένα τέταρτο, όσο χρειάζεται ο ήλιος για να δύσει και να φαίνεται πως ήρθε η  μαύρη νύχτα. Η Ντράνα ξύπνησε κι έκανε μια ώρα να σηκωθεί από το κρεβάτι, τα μάτια της είχαν γίνει μικροσκοπικά, ένιωθε ζαβλακωμένη από τον ήλιο, αλλά πίστευε ότι είναι από τον πολύ ύπνο. Ένιωθε ξεκούραστη… Όλα στο μυαλό είναι.
Ακολούθησε μια επική βραδιά, όπου ν Ντράνα φόρεσε ρολόι. Σκατά! Αυτό δεν είχαν προλάβει να το αλλάξουν. Τώρα είχαν χάσει πλέον το μέτρημα, είχαν αλλάξει και τα δικά τους κινητά για να μη δει την ώρα και υποπτευθεί. Ευτυχώς το ρολόι είναι απλώς ένα κόσμημα για την κοσμάρα της Ντράνας.
Την επόμενη ημέρα επιτέλους θα της έκαναν τη χάρη να πάνε στα μαγαζιά… Κι όσο ήταν στο δοκιμαστήριο, η Τζέν- τζέν με τα πανούργα χεράκια της έφερε την ώρα στα συγκαλά της. Και κάπως έτσι, δεν έχασαν ούτε το μπάνιο, ούτε το πλοίο…

Κλείνω από μπαταρία,

Φιλάκια

No comments:

Post a Comment

Any comments?