25.7.11

Drana Queen vol 2


Το κακό με την αλλαγή της ώρας είναι πως τώρα θα έπρεπε να γυρίσουν  νωρίτερα, γιατί το ρολόι της Ντράνας έδειχνε πως ξημέρωνε…  

Τουλάχιστον υπήρχε ακόμα μια ελπίδα να μη χάσουν το μπάνιο στη θάλασσα την επομένη. Τα τρία κορίτσια γύρισαν στο ξενοδοχείο, η Ντράνα κούτσαινε με τις πλατφόρμες που κολλούσαν συνέχεια ανάμεσα στις κακοφτιαγμένες πλάκες. «Α-στα διάλα!», επαναλάμβανε μέσα της και κατάκοπη σερνόταν, πιστεύοντας ότι έχει κάνει την έξοδο της ζωής της (ο δείκτης του ρολογιού έδειχνε πεισματικά 5.30!).

Αραδιάζει τα μπουκαλάκια της κι αρχίζει να ξεβάφεται, ενώ η Ρούνι- ρούνι ήδη ροχαλίζει. «Μη με κοιτάς Τζέν-τζέν, δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθώ εγώ σε αυτό το βρωμοντιβάνι που τρίζει. Γκρούνγκου γκορύνγκου! Θα τρελαθώ! Θα πάρω τουφέκι! Θα σκοτωθώωωω!». Η Τζέν-τζέν δεν έφερε αντίρρηση. Έβγαλε το νυχτικάκι της, έβαλε το μασελάκι της και λίγο πριν εκθέσει το γυμνό ποδαράκι της στο πάτωμα, ένα κατσαριδάκι XS κάνει πασαρέλα στο διάδρομο του μπάνιου.  Η Τζέν-τζέν αποφάσισε να το εξολοθρεύσει ήσυχα, μήπως και δεν το έπαιρνε χαμπάρι η Drana Queen. Όμως αυτό ξέφυγε από τη σαγιονάρα και τότε η Τζέν-τζέν υστερίασε… Η Ντράνα πήδηξε πάνω στο κρεβάτι  και με κλειστά τα μάτια έβαλε τα δυνατά της να πετάξει το λαρύγγι όξω, από τις φωνές και τον σαματά. Όταν το κατσαριδάκι εκτελέστηκε από την Τζέν-τζέν terminator , η εξουθενωμένη από τα ουρλιαχτά Ντράνα έπεσε στα κρεβάτι με δυο φλούδες αγγούρια στα μάτια.  Η Τζέν-τζέν δεν βολευόταν καλά στο ντιβάνι, έστριβε από τη μία, γύρναγε από την άλλη… «Κοιμήσoυ χριστιανή μου! Ή τουλάχιστον αν θες να μείνεις με το μάτι γαρίδα συγκεντρώσου σε ένα σημείο, μη κουνιέσαι άλλο δεν μπορώ αυτό τον ήχο!», γκρίνιαξε η Ντράνα. 

Η Τζέν-τζέν κατάπιε το σάλιο της και ίσα που άφησε να μπαίνει λίγο αέρας από τη  μύτη της για να μη κάνει θόρυβο. Δεν πέρασαν λίγα δευτερόλεπτα κι η Ντράνα σηκώνεται με ορμή, πραγματικά εν εξάλλω από τα νεύρα της… «Και ντάνγκα ντούνγκα, ντράνγκα ντρούνγκαααα! Σκασμόοοοοοοοοοοοος!», γκάριξε με όση δύναμη της είχε απομείνει.
Ήταν το ψυγειάκι που έκανε θόρυβο. Αυτό πάει πολύ, σκέφτηκε. Ξέχασε και το ταλκ, και τα αγγούρια και όλα, άρπαξε την πρίζα του ψυγείου και την τράβηξε έξω μέχρι να την ξεχαρβαλώσει. «Σας μισώ κωλό mini bar!».

Κατά τις 14.30 το μεσημέρι (ώρα Ντράνας), η Ντράνα αξιώθηκε να έρθει για πρωινό. Αυτό σημαίνει βέβαια ότι κατά τις 16.00 ήμασταν για μπάνιο κι άρα η Ντράνα πίστευε ότι ο ήλιος δεν καίει τόσο πολύ… Στην πραγματικότητα η ώρα ήταν 15.00 κι η Ντράνα τσουρουφλιζόταν, παρότι οι φίλες της τη συμβούλευαν να κάτσει στη σκιά και να αφήσει τις μαγκιές.  

Η Ρούνι- ρούνι έδειχνε ανήσυχη. Έσκυψε στην ξαπλώστρα της Αλεξίας και είπε ψιθυριστά «Ρε, γυρνάμε πολύ νωρίς το βράδυ, η Ντράνα κοιτάει το ρολόι, νομίζει ότι είναι αργά και λέει ότι είναι κουρασμένη… Προτείνω να της βάλουμε το ρολόι  δυο ώρες πίσω τώρα, δηλαδή μια ώρα νωρίτερα από εμάς…». Η Ντράνα είχε γίνει σα Δανή τουρίστρια από το φούξια της πλάτης και το κάψιμο και παρακαλούσε για δυο ώρες μεσημεριανής σιέστας. Δεν υπήρχε χρόνος για τέτοια! Δεν υπήρχε περίπτωση να κοιμηθεί! «Αποκλείεται αν της το πάμε δυο ώρες νωρίτερα… Θα κοιμηθεί πιστεύοντας ότι είναι νωρίς και δεν θα βγούμε ποτέ! Αύριο…», είπε η Αλεξία συνωμοτικά. Τώρα βέβαια, εκτός από την  ηλίαση η Ντράνα κινδύνευε να πάθει ισχυρότατο Τζετ Λαγκ.

Το τελετουργικό για τη βραδινή έξοδο ξεκίνησε κατά τις 10 (ώρα Ντράνας) δηλαδή 9 (ώρα Πάρου- Ελλάδας) μήπως και κατά τις 12 έχουμε προλάβει να βγούμε έξω.  «Πωπω! 10 η ώρα!!! Δεν θα προλάβω!», ξεφωνίζει, ενώ ο ουρανός είναι καταγάλανος ακόμα και στην τηλεόραση έχει ειδήσεις… Η Τζέν-τζέν αρπάζει το τηλεκοντρόλ και την κλείνει με τη μία. Η Ρούνι-ρούνι κλείνει την κουρτίνα. Και 1.30 ώρα Ντράνας, τη βραδινή έξοδος ξεκινά… 

No comments:

Post a Comment

Any comments?