20.11.10

ΚΡΙΣΗ ΑΓΑΠΗΣ

Απ’ ότι έχω καταλάβει, έχει φτάσει η ώρα της κρίσης… Επειδή όπως θα έλεγε η Ζαμπέτα, «αγαπούλα, έχεις παιδεία»( και γιατί να το κρύψομεν άλλωστε;;;) απορώ, γιατί σκίζονται οι οικονομολόγοι να βρουν άκρη; Είναι πασιφανές, ότι το παπαδαριό βγαίνει αληθινό. Η Δευτέρα Παρουσία πλησιάζει… Αρχίσανε τα προεόρτια του 2012…
Βέβαια, αυτό μου γεννά ένα νέο ερώτημα.. Γιατί βλέπουμε τη Δευτέρα Παρουσία με καλό μάτι; Εδώ δεν έχουμε δουλειές και ψωμί να φάμε όσοι ακόμα ζούμε… Σκέψου τι έχει να γίνει όταν όλοι οι νεκροί αναστηθούν! Ο Θεός να (τους) φυλάει (μακριά μας)!
Και φυσικά υπάρχει Θεός… Αφού υπάρχει αγάπη… Και η αγάπη είναι παντού. Αν δεν μπορείς να τη δεις, μάλλον είσαι μύωπας. Αγάπη είναι, το σουσάμι στις σχισμούλες των δοντιών του αγαπημένου σου, πρέπει να ξέρεις. Αγάπη είναι, τα κομμένα αηδιαστικά νύχια των ποδιών σου, που πέταξες ατσούμπαλα στο πάτωμα. Αυτό είναι η αγάπη! Κι αφού όλα αυτά τα σκαρφίστηκε ο Καρβέλας, τι συμπεραίνουμε αγαπητέ μου αναγνώστη; Ότι ο Καρβέλας είναι ο Νέος Μωυσής, που θα μας ανοίξει τα μάτια. Βίβλος θα πρέπει να γίνει η συλλογή των στίχων του.
Η Βίσση από την άλλη, είναι ο Νώε. Για να σώσει την ανθρωπότητα, μαζεύει στην κιβωτό-cd της, σουσάμια, νύχια, (αγάπη από) νάιλον κ.ο.κ.
Κατά τον ίδιο τρόπο, μπορούμε να ισχυριστούμε, ότι αγάπη είναι, το κακαδάκι στη μυτούλα του διπλανού οδηγού, που ξύνει τη μύτη του στο φανάρι. Αγάπη είναι, τα σκουπίδια του διπλανού γείτονα, αραδιασμένα στο πεζοδρόμιό μας. Αγάπη είναι, το λάδι στο μαλλί της μπροστινής στο λεωφορείο, που το τινάζει και σου έρχεται στη μούρη. Γενικά, η αγάπη είναι μια αηδία!
Τα παλιά τα χρόνια, αγάπη ήταν διάφορα γκάτζετ της εποχής, που συνήθως μύριζαν ή φαίνονταν ωραία. Καθαρή αναπνοή, τριαντάφυλλα στο κρεβάτι, δωροεπιταγή κολλημένη με μαγνητάκι στο ψυγείο, ερωτικές επιστολές και ραβασάκια… Τώρα, η αγάπη είναι πιο προσιτή στον ιό που σου στέλνουν με ένα email…
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Αν θέλετε να σας αγαπήσουν.. Μην πλένετε τα δόντια σας!
http://www.youtube.com/watch?v=iYZ8mVaEfxc&feature=related

No comments:

Post a Comment

Any comments?