23.11.15

Οι σέρφερς δεν ψήφισαν για Πρόεδρο της Ν.Δ.!



Άμορφες μάζες, σουρεάλ εικόνες, σκάλες που δεν οδηγούν πουθενά, κινούμενα πατώματα και ταβάνια που σου απαντούν αν τους μιλήσεις… Μοιάζει με εφιάλτης κι όμως είναι η Ελλάδα. Σουρεάλ και αδιέξοδη, φτωχή και πλούσια, όμορφη κι άσχημη μαζί. 

Την ίδια στιγμή που κάποιοι στεκόντουσαν σε ουρές για να πληρώσουν 3 ευρώ για να εκλέξουν Πρόεδρο της Ν.Δ., γιατί προφανώς δεν είχαν κάτι καλύτερο να κάνουν την Κυριακή τους, κάποιοι άλλοι πήραν τις σανίδες τους και κατέβηκαν στην παραλία της Βουλιαγμένης ζώντας στο δικό τους Καλιφόρνια ντρήμ. Καθόμουν με τους «στεγνούς» της παρέας και χαζεύαμε τις φιγούρες και τα κύματα, ο καιρός συναρπαστικά φιλικός για την εποχή και στο μυαλό μου «έπαιζε» το soundtrack του Baywatch. «Κοίτα όλους αυτούς τους ανθρώπους, Νοέμβριο μήνα, πως απολαμβάνουν τη θάλασσα. Μα τι χώρα είμαστε!», σκέφτηκα.

 Υπάρχει η Ελλάδα που αυτό το σαββατοκύριακο κάνει σέρφινγκ και το επόμενο ΣΚ, θα κάνει σκι στον Παρνασσό. Η χώρα που πίνει τον κρύο καφέ της ζεστό και τον ζεστό της κρύο, απολαμβάνοντας τους φίλους και την οικογένεια χωρίς βιασύνη. Η Ελλάδα που αγκαλιάζει τους πρόσφυγες λες και τα δικά της προβλήματα τα είχε όλα λυμένα. Η Ελλάδα που σχολιάζει την επικαιρότητα χαλαρά στο τουίτερ προσπαθώντας να διατηρήσει το χιούμορ της…


Κι υπάρχετε κι εσείς, που τρέχετε Κυριακάτικα να ψηφίσετε για Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας! 




No comments:

Post a Comment

Any comments?