21.7.15

ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΤΕΡΑ & ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΕΞ, ΜΟΝΟ ΦΙΛΟΙ

Μόλις ενημερώθηκα αναλυτικά για τα καινούργια ΦΠΑ. Είμαι έξαλλη. 

Δεν ήξερα ότι είναι πολυτέλεια να φοράς σερβιέτα όταν έχεις περίοδο! Δεν υπάγεται στα φάρμακα, αυτό το καταλαβαίνω, αλλά εξισώνεται με τα μύδια, τα τσιγάρα και τα chicken nuggets; Είναι με τα καλά τους όλοι αυτοί εκεί;  Δηλαδή σόρι κιόλα, εδώ διαχώρισαν το απλό καλαμάκι σουβλάκι (13%) από το καλαμάκι με πιπερίτσες (23%). Δεν μπορούσαν να διαχωρίσουν την απλή σερβιέτα, από τη σερβιέτα με φτερά; Ή έστω, σερβιέτα από ταμπόν; Αίσχος! Φαλλοκρατικά γουρούνια, άθλιοι!

Αλλάζει, λέει, ο συντελεστής ΦΠΑ στα ακόλουθα «προϊόντα». Ξεκινά την απαρίθμηση με «κάποια ζωντανά ζώα». Ζώο είσαι εσύ που το έγραψες! Τι ζώα θα είναι αυτά τα «κάποια» κι αφού θα είναι «ζωντανά» τι εννοείς «προϊόν»;

Γενικά σκληρή η δίαιτα φίλοι μου. Για τη λιγουρίτσα μπροκολάκι. Όλα σκέτα θα τα τρώμε, χωρίς αλάτι κατά προτίμηση, μιας που κι εκείνο πάει στο 23%, όπως και το ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ! Εκεί μας κατάντησαν. Να γεμίζουμε τα κουβαδάκια μας με σκέτη  άμμο και να φοβόμαστε μη καταπιούμε θαλασσινό νερό στο μακροβούτι.

Στις καπότες επίσης αύξηση φορολογίας στο 23%. Αχρείαστα να’ναι τα προφυλακτικά… Go fuck yourself… Χρειαζόμαστε περισσότερα ελληνόπουλα κι ας έχουν και χλαμύδια, δεν πειράζει. 

Θα τρελαθούμε δηλαδή, κι αυτό να μας το κόψουν! Όλες οι χώρες σε οικονομική κρίση κάνουν περισσότερο σεξ από ποτέ κι εμείς θα φτωχοποιούμαστε αγάμητοι, αλλά θα πηγαίνουμε...θέατρο (με 6% ΦΠΑ). Αλλά καλά μας κάνουν, για να μάθουμε να κοκορευόμαστε για τα θέατρα και τον πολιτισμό που χτίζαμε όταν οι άλλοι ήταν πάνω στα δέντρα και μέσα στις σπηλιές. 

Άσε και το άλλο σημείο των καιρών μας. Παλιά βάζαμε τα καλά μας και πηγαίναμε θέατρο. Τώρα που θα γίνει συνήθειο, κάθε μέρα εκεί, με τη φόρμα θα πηγαίνουμε.


No comments:

Post a Comment

Any comments?