23.11.12

Η συναυλία για τους αγοραφοβικούς!


Σκάει η κολλητή με δύο εισιτήρια στο χέρι, «θα πάμε σε αυτή τη γαμάτη συναυλία!!!». Εσύ ακούς «θα πάμε να στριμωχτούμε μέσα σε μια πληθώρα κόσμου που θα χοροπηδάει και θα κοπανιέται!». Η κολλητή απλώνει να σου δώσει το εισιτήριο στην κόλαση «είναι πάνω στη Βουλιαγμένης, στην Αθήνα!» και τρίβει τα χεράκια της από χαρά κι ενθουσιασμό. Εσύ σκέφτεσαι «είναι στην άκρη της Γης, θα ταλαιπωρηθούμε με το αυτοκίνητο, θα κάνουμε δύο ώρες να παρκάρουμε= 5 λίτρα βενζίνης= 15 ευρώ και τα 50% θα μας σπάσουν ένα καθρέπτη ή ένα φανάρι γιατί τα στενά εκεί γύρω είναι μπουρδέλο!  Κόστος συναυλίας μέχρι στιγμής: 215 ευρώ!». Τα συγκροτήματα δεν τα ξέρεις, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα, οι περισσότεροι κοπανιούνται επειδή έχουν νεύρα με τη μαμά τους, με το αφεντικό ή τη γκόμενά τους και πάνε να τα ξεσπάσουν εκεί. Νεύρα έχεις; Πολλά! Οπότε μια χαρά…

Αν είσαι απροσάρμοστος, γκρινιάρης, αγοραφοβικός και κακοπροαίρετος σαν εμένα τότε σίγουρα θα πρέπει να προσέξεις τα εξής για να κάνεις το μαρτύριο της συναυλίας πιο ανώδυνο:  

Αν διαθέτεις χούλα χούπ στο σπίτι, χώσε το κάτω από τη φούστα για να δημιουργήσεις έναν υποτυπώδη χώρο γύρω σου, που θα σε προστατεύσει από την ασφυξία!

 Πάρε μαζί σου μια μπύρα, γιατί δεν πρόκειται ποτέ να καταφέρεις να φτάσεις στο μπαρ. Ακόμη κι αν φτάσεις, με τόσο σπρώξιμο που θα φας γυρνώντας στην παρέα σου, η μπύρα θα έχει εξατμιστεί. Άσε που αργότερα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κουτάκι και ως «πάπια», γιατί ούτε στην τουαλέτα πρόκειται να καταφέρεις να φτάσεις. Αν έχει.

Γι’αυτό καλό θα ήταν να κάνεις πιπί από το σπίτι σου, λίγα δευτερόλεπτα πριν την αναχώρηση, όχι νωρίτερα, για σίγουρη επιτυχία.

Στην τσάντα σου θα πρέπει να έχεις επίσης δύο τρία αποσμητικά, τα οποία θα μοιράσεις στους διπλανούς σε περίμετρο 15-20 εκατοστά. Είναι αυτοί που θα προσγειώσουν τη μασχάλη τους στη μύτη σου μόλις παίξει το πρώτο μεγάλο σουξέ.

Σε έναν ιδανικό κόσμο και αν είχες την τσάντα της Μary Popins θα μπορούσες επίσης να φέρεις μαζί σου μάσκα οξυγόνου, μια σκάλα για να ανέβεις πιο ψηλά και  ίσως σπρέι πιπεριού για να απομακρύνεις μερικούς που νομίζουν ότι επειδή είναι σε συναυλία, μπορούν να χοροπηδάνε πάνω στα πόδια των υπολοίπων σα να μην υπάρχει αύριο.

Βάλε αδιάβροχα ρούχα γιατί σίγουρα θα σε μπουγελώσουν με κάτι. Επίσης ύφασμα που δεν πιάνει εύκολα φωτιά (τζην σαλοπέτα του μάστορα για παράδειγμα, ή απλά μια στολή αστροναύτη!).

Σε περίπτωση πανικού, φωτιάς, τρομοκρατικής ενέργειας ή άλλου γεγονότος που θα κάνει όλους να τρέχουν πανικόβλητοι εκκενώνοντας το χώρο, κλείσε τα μάτια και κράτα τη μύτη σου μέχρι να σκάσεις.Ούτως ή άλλως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συμβεί τίποτα, οπότε σταμάτα να σκέφτεσαι συνέχεια "πως φεύγουμε απο εδώ μέσα σε περίπτωση που". Απόλαυσε τη συναυλία και διώξε αυτές τις τρελές σκέψεις... (χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ανέκδοτο για αγοραφοβικούς!)

Έτσι, γιατί είμαι καλόβολος και θετικός άνθρωπος και μου αρέσουν πολύ κάτι τέτοια events, με κάνουν να νιώθω πολύ όμορφα και άνετα! 

Η γνωστή Υπερβολάρα 
ZED

No comments:

Post a Comment

Any comments?