14.3.12

Η Συμμορία με το μαρκαδόρο vol2


Η Αρχιμαφιόζα απτόητη, έγραψε το θριαμβευτικό σύνθημα στον τοίχο, στον συγκεκριμένο τοίχο, το συγκεκριμένο σύνθημα. «Ο Εντουάρ είναι κονάρ». Ο κοντός ήταν ενθουσιασμένος, σα να το είχε γράψει αυτός. «Συμπλήρωσε από κάτω, ‘bisous’», είπε και γέλασε σατανικά, σχεδόν ανωμαλιάρικα από την ηδονή.  

Ο λόρδος Εντουάρ ήταν όντως ένας κονάρ (μαλάκας). Κάποτε όλοι τον τρέμανε, ήταν γοητευτικός αλλά και επικίνδυνος. Ένας μαφιόζος που δεν χρειαζόταν να σου τινάξει τα μυαλά στον αέρα με όπλο, γιατί και μόνο με τον λόγο του, έκανε τα μυαλά σου να πεταχτούν έξω από το κεφάλι σου εύκολα και γρήγορα. Ο λόρδος όμως έχασε τη λάμψη του, έπαιξε άσχημο παιχνίδι, κρέμασε τη συμμορία του. Κι έπρεπε να τιμωρηθεί για αυτό.

Κάποτε υπήρχε μια αποστολή σε ένα κατσικοχωριό της Γαλλίας. Ο Λόρδος την είχε αναλάβει εξ’ολοκλήρου μόνος του. Εκείνη την εποχή, για όσο θα κρατούσε η αποστολή, υπήρχε παύση ασυρμάτου. Έτσι είχε προτείνει ο Λόρδος στον Κοντό, για λόγους ασφαλείας. Όμως ο Λόρδος έχασε τα λογικά του, σκάτωσε την αποστολή  με κωδικό όνομα «σκοτώστε τη γιαγιά» κι αντί να εξαφανιστεί, ανέβηκε στα βουνά για να βρει σήμα κι ήρθε σε επικοινωνία με τον Κοντό, θέτοντάς τον σε άμεσο κίνδυνο. Του έδωσε τις πληροφορίες κι ο Κοντός έμπλεξε άσχημα από αυτό το τηλεφώνημα, κρυβόταν για μέρες, απουσίαζε από τις αποστολές, έμεινε στην απ’έξω, έκανε και πρωτοχρονιά μόνος του με μια ξεδοντάρα Μολδαβή (για ξεκάρφωμα). Ο Λόρδος επέστρεψε στην Τολόζα ύστερα απο πολλές μέρες στα βουνά με τις κατσίκες. Βρήκε τον κοντό και σα να μη έφταναν αυτά που του είπε στο τηλέφωνο, επιχείρησε να τον δηλητηριάσει με κρασί, για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Ο Κοντός είχε ανοσία στο δηλητήριο. Ο Λόρδος Εντουάρ λύσσαξε να τον εξαφανίσει απο το χάρτη, ίσως να ήταν διπλός πράκτωρ, ποιος ξέρει, πάντως στο τέλος της βραδιάς, εκείνης της συνάντησης, τον πυροβόλησε εν ψυχρώ! Ο Κοντός βέβαια επιβίωσε, η σφαίρα δεν διαπέρασε ποτέ το μπλέ μαρίν μπουφάν, χάρη στο αλεξίσφαιρο φρουφρού. Κι αφού γλίτωσε κι απο αυτό, ειδοποίησε μια άλλη πράκτωρ, μια από τις καλύτερες και τις πιο διακεκριμένες, η Βιολέτα Λώρεν. Όταν  το έμαθε η Βιολέτα Λώρεν  ήρθε εσπευσμένα στην Τολόζα για να ησυχάσουν τα πράγματα. Επι τη ευκαιρία θα κανόνιζε και μερικά άλλα θεματάκια…

 Ακολούθησαν σε πολύ συγκεκριμένα σημεία της πόλης, πολύ συγκεκριμένα συνθήματα. Το σημαντικότερο ήταν το σύνθημα «Εδώ, είχα άποψη για όλα. ΒΙΟΛΕΤΑ», προς τιμήν της πράκτωρ Βιολέτας Λώρεν, αυτή τη μεγάλη μαφιόζα, με το όραμα, το ήθος, το μυαλό. Η Βιολέτα Λώρεν άφησε ιστορία στη μαφία της Τολόζας, βάζοντας γερές βάσεις για το μεγαλύτερο κόλπο που παίχτηκε ποτέ, το σχέδιο «sedrink». Το σχέδιο «sedrink» φαινόταν άπιαστο όνειρο, πριν η Βιολέτα να το  θέσει σε εφαρμογή (mettre en oeuvre). Φυσικά, η Βιολέτα Λώρεν βρίσκεται πάντα σε επικοινωνία με τη Συμμορία του Μαρκαδόρου, χάρη στη νέα τεχνολογία εκείνης της εποχής, 2012. Και δεν ξεχνάει την προδοσία του Εντουάρ. Κάποτε θα τον φάει λάχανο.

Τα «στίγματα» δεν ήταν τυχαία ζωγραφισμένα στην πόλη. Αν τα ακολουθούσε ένας έμπειρος πράκτωρ θα καταλάβαινε ότι πρόκειται για μια ιστορική διαδρομή της μαφίας, με ιδιαίτερα συμβολική σημασία. Κι όταν επιτέλους η αποστολή εξετελέσθη, στο τελευταίο σημείο της πόλης, η Αρχιμαφιόζα έγραψε με μεγάλα γράμματα, στέλνοντας διεθνές μήνυμα ότι είναι  ακόμα ενεργή, ότι ζει και βασιλεύει και τρέμετε όσοι νομίζατε ότι χάθηκε για πάντα «Η Συμμορία του Μαρκαδόρου ήταν εδώ». 

5 comments:

  1. Anonymous16/3/12

    Θεωρώ ότι είναι μία από τις καλύτερες περιγραφές που έχεις κάνει ποτέ!!Αποδόθηκε τέλεια!!η αποστολή "σκοτώστε τη γιαγιά"συνεχίζεται,θα τον καταδιώξουμε ακόμη και στη μακρινή Ινδία,το έχει αναλάβει η Λώρεν!την αποστολή sedrink θα την αναλάβει η Τσίχλα κ θα εξαφανίσει κάθε ίχνος κ το προφίλ του στο fb!
    Je t'aime, Alexia..

    ReplyDelete
  2. Anonymous17/3/12

    Εφτασα στην Ινδια με ασφαλεια..ολα υπο ελεγχο...αναμενω το στοχο..
    Β.Λ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous17/3/12

    This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. ω, merci beaucoup, βλέπω ο κοντός κι η Β.Λ. άφησαν το στίγμα τους... Αλλά μη τα μπλέκουμε, άλλη εγώ, άλλο η Αρχιμαφιόζα! Εγώ είμαι απλώς η αφηγήτρια έχουμε πει...

    ReplyDelete
  5. Anonymous18/3/12

    Αυτος ο κοντος πρεπει να ειναι πολυ παιδαρος!!!

    ReplyDelete

Any comments?