22.3.11

Ζητείται Πρίγκιψ!


Έλα τώρα που όταν ήσουν μικρή δεν ήθελες να γίνεις πριγκίπισσα... Θα σε τακτοποιήσω ψωνάρα! 
Στις 29 Απριλίου ο γάμος του Ουίλιαμ και της Κέητ! Οι πρίγκιπες της παντριάς καπαρώνονται κι εμείς μένουμε στα ράφια! Βουουουουρ στον πατσά!Οι πρίγκιπες της Ευρώπης (κι όχι μόνο) βγήκαν στη γύρα!
(απο πάνω αριστερά προς δεξιά )
Φωτο 1: ο Αντρέας, πρίγκιπας του Μονακό (1982), είναι ένας κούκλος… Ομορφόσογο οι Κασιράγκι! Όποια προλάβει πρώτη κορίτσια, γιατί ποιος ξέρει πότε θα τον τυλίξει πάλι καμιά θνητή! Ά μωρή Κέητ!Τον ασχημομούρη πήρες… Ο Αντρέας είναι και δίδυμος στο ζώδιο, ό,τι πρέπει, μια χαρά παιδί, σαν τα κρύα τα νερά!

Φώτο 2: Ο Πιέρ, πρίγκιπας του Μονακό (1987, Παρθένος), αδελφός του Αντρέα. Δεν είναι τόσο όμορφος, αλλά έχει το κάτιτίς του βρε παιδί μου… Με την Καρολίνα πεθερά όπως και να έχει, θα ζήσεις ζωή και κότα στο πριγκιπάτο του Μονακό… Και που ξέρεις; Μπορεί ΕΣΥ να γίνεις η next top Pincess!

Φώτο 3: Αν επιμένεις να συμπεθεριάσεις τόσο με τον Κάρ(γι)ολο, πάρε τον μικρό, τώρα που γυρίζει… Ο πρίγκιπας Χάρυ (1984, Παρθένος) αδελφός του Ουίλιαμ και κοκκινομάλλης φλογερός, θρόνο δεν θα ματαδεί, αλλά μην αγχώνεσαι! Αυτό κάνει ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα… Λιγότερες υποχρεώσεις, λιγότερη δύναμη, άρα λιγότερες πιθανότητες να σε δολοφονήσουν…

(απο κάτω αριστερά προς δεξιά)
Φώτο 4: Τι να πούμε για το γεροντοπαλίκαρο; Ή μάλλον… τον γεροντοπρίγκιπα; Ντάξει, κι αυτός πρίγκιψ είναι, μην είσαι ακατάδεκτη! Ο Κάρολος (1948, Σκορπιός) τη βαρέθηκε την Καμίλα! Αν θες να τον γεροκομήσεις, ελεύθερα, σου παραχωρώ τη θέση μου…

Φώτο 5: Εντάξει το ξέρω, δεν σου αρέσει, αλλά πρίγκιπας είναι… Άσε που ο άλλος, ο αδελφός του ο Γιοακίμ(1991, ξανθός, Τοξότης) είναι χειρότερος, ούτε που τον υπολόγισα στην εξάδα…Ο Amedeo, πρίγκιπας του Βελγίου (1986, Υδροχόος) έχει ακόμα καιρό για να βγει στο σφυρί, μικρός είναι… Που ξέρεις, μεγαλώνοντας μπορεί να σουλουπωθεί!

Φώτο 6: Αν το τραβάει η όρεξή σου να ξεφύγεις τελείως από την Ευρώπη, σου προτείνω τον Φάζα Σείη Χαμντάν, πρίγκιπα του Ντουμπάι. (1982, Σκορπιός), Γιατί; Άσχημα νομίζεις θα περάσεις; Άσε που εδώ δεν παίζει βιασύνη… Τον παντρεύεσαι όποτε θες, σάμπως η πρώτη θα είσαι ή η τελευταία; Όλες οι καλές χωράμε!

Καλά στέφανα!!!

No comments:

Post a Comment

Any comments?