28.8.09

Ρε μαντάμ,αρ γιου κρέηζι??


1.Έπιασα τον εαυτό μου να τραγουδάει σα να μην υπάρχει αύριο ΄΄Υπάρχει καλύτερη Ελλάδαααα και τη θέεελουμεεεε'' και αναρωτήθηκα :Καλύτερη για ποιον?

2.Σήμερα έμαθα πως ο ανανάς είναι θάμνος.Κι αντί να εντυπωσιαστώ απο τη φίνα αυτή πληροφορία,μου ήρθε μια φρικτή εξπρεσσιονιστική εικόνα στο μυαλό:ένας (ελληνικός) ανανάς να τυλίγεται στις φλόγες!

3.Παρότι τα έξοδα του σούπερ μάρκετ αυξάνονται, το ψυγείο αδειάζει γρηγορότερα.Αν έχεις κι εσύ το ίδιο πρόβλημα με μένα πάρε μια απάντηση απο τον Αντώναρο:Ποια ακρίβεια ρε μαλάκα;Θα πληρώσει το ΚΡΑΤΟΣ(??) τα σπασμένα επειδή εσύ είσαι πεινάλας;

4.Την ώρα που έμπαινα στο τραμ απο Συνταγμα γιαΓλυφάδα,ένας περαστικός μου ευχήθηκε ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ...

5.Η μισή Ελλάδα κόλλησε τη γρίπη των χοίρων.Ή κάποια άλλη γρίπη.Ωστόσο θα πληρώσει το εμβόλιο γιατί πολύ απλά τα δυο μοναδικά νοσοκομεία στα οποία μπορούσες να διαπιστώσεις αν όντως κόλλησες αυτό τον φοβερό ιό (Σωτηρία και Σισμανόγλιο) σου έκαναν την ειδική εξέταση μόνο εάν βρισκόσουν ένα βήμα πριν την εντατική!

6.Είστε ηλίθιοι αν γκρινιάζετε για τους νέους φόρους και τα τεκμήρια στα αυτοκίνητα.Αφού δεν καταλαβαίνετε με το καλό ,θα μάθετε με το κακό.Βρε,τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις παλεύουν να αφήσουν ανοιχτές όοοοοοοοολες αυτές τις λακκούβες για να μας αποτρέψουν απο την οδήγηση κι εσύ εκεί,επιμένεις να οδηγείς.Κάπως δεν έπρεπε να σε σταματήσουν;Πλήρωνε τώρα,ζώο!

7.Κάθε Αύγουστο οι Έλληνες λένε ΝΑΙ στην αποκέντρωση.Και μεταφέρουν την αστικοποίηση στη Μύκονο...

8.Περιμένω με αγωνία τη νέα τηλεοπτική σεζόν!Είναι σα να βλέπω τον ΤΙΤΑΝΙΚΟ για 100ή φορά ελπίζοντας οτι ο ΝτιΚάπριο θα την βγάλει καθαρή την 101η!

9.Είμαστε πολύ μπροστά.Τα ΕΛΤΑ μας δίνουν την ευκαιρία να κάνουμε γραμματόσημο τη φάτσα μας.ΜΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝΕ???Στέλνω ένα email τσάμπα και δείχνω και τον κώλο μου αμα θέλω!

No comments:

Post a Comment

Any comments?