1.6.09

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΒΡΑΚΙ

ME ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ....( Το seethrought)
Η Υπηρεσία ''Καθαρό Βρακί'', όπως λέμε καθαρό μέτωπο, θα ανήκει απο το 2010 στην ΣΔΟΥ και κατ'επέκταση στην Κρατική Πορτοφόλα. Η ομάδα καθαρό βρακί εξυπηρετεί το Υπουργείο Υγείας αλλά και το Οικονομικών. Τα μέλη προσλαμβάνονται ύστερα απο ειδική εξέταση (π.χ ικανότητα όσφρησής τους) αντί για το ΑΣΕΠ . Η Υπηρεσία θα λειτουργεί ως εξής:Κάθε φορά που ένας υπάλληλος θα χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού σου- θα επισκέπτονται ανα δυάδες τα νοικοκυριά και ανα τρειάδες τις επιχειρήσεις, περιλαμβάνονται και οι βιοτεχνίες- θα είσαι υποχρεωμένος να ξεβρακωθείς και να επιδείξεις την σοβρακοφανέλα σου εις τον υπάλληλο. Εαν το βρακί σου, το κιλοτάκι ή το στριγκάκι σου δεν είναι καθαρό και σε άριστη κατάσταση, θα πρεπει να δώσεις στον υπάλληλο του Υ.Κα.Β ( υΠΗΡΕΣΊΑ κΑΘΑΡΌ βΡΑΚΊ) όσα χρήματα έχεις μέσα στο πορτοφόλι σου και όσα χρήματα υπάρχουν κρυμμένα μέσα στο σπίτι. Ακριβώς αυτά που θα σου ζητούσαν ληστές, απλώς δεν θα χριαστεί να σου το ζητήσουν. Σε περίπτωση που το βρακί είναι αρκετά λερωμένο, εκτός απο το οικονομικό πρόστιμο, θα τοποθετηθεί ένα μικροτσίπ στο βρακί και αυτό θα παρακολουθείται( καθε ποτε το φορασ καθε ποτε το πλενεις , τι χρήση κάνεις και λερώνεται τόσο πολύ...)ΠΡΟΣΟΧΗ:Το βρακί με μικροτσίπ δεν πρέπει να κυκλοφορεί πιο μακριά απο 5χιλιόμετρα απο την οικεία, διοτι βρίκσεται κατ'οίκον περιορισμό!
Διαφημιστικό Σποτ- Αν έχεις κοινωνική συνείδηση, δείξε μας το βρακί σου!Μην προσπαθείς να ξεγελάσεις την εφορία!
ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ
Εάν ο φορούσος βράκα φύγει απο τη ζωή, τότε το βρακί περνά στα χέρια των στενότερων συγγενών. Αν ο συγγενής ( σύζυγος ή τέκνο εφόσον υπάρχει) αποποιηθεί το βρακί σας, τότε το βρακί καταλήγει στον κώλο του επόμενου κληρονόμου, δηλώνεται στο υποθηκοφυλάκιο για να περάσει στο όνομά σας κι ύστερα στο κτηματολόγιο. Η μόνη περίπτωση να γλιτώσετε απο το κτηματολόγιο είναι αν το περπάτημά σας είναι πολύ κουνιστό, διοτι τότε πέφτει η αξία του ακινήτου....
ΤΕΚΜΗΡΙΑ
Το βρακί είναι τεκμήριο!Η Τροχαία έχει το δικαίωμα να σας σταματήσει ύστερα απο ειδικό σήμα, να ζητήσει άδεια κυκλοφορίας, δίπλωμα οδήγησης, κάρτα καυσαερίων του αυτοκινήτου, κάρτα καυσαερίων δικό σας ( μετριέται σε κλιμακα κλανιάς και σε ντεσιμπέλ) και φυσικά το βρακί σας.Θα πρεπει να προσέξετε να ξεγελασετε τον τροχονόμο γιατί τα γνωστά points πιάνουν και το βρακί.( Γι'αυτό να φυλάται πάντα ένα καθαρό κάτω απο το κάθισμα του οδηγού) θΑ ΄πρέπει να αναφέρεις το αφμ σου για να τεστάρουν αν το εισόδημά σου ή το εισόδημα του γκόμενού σου, καλύπτει την αξία του βρακιού ( αν είναι απο τη λαική ή αν είναι ck)
Ο ΝΟΜΟΣ:
Σύμφωνα με το νέο Νόμο Α/Κ0018385ΒΡΑΚΙ8382/2009 ο φορούσας/σασα βρακί έχει το δικαίωμα καικ την υποχρέωση να φορά με αξιοπρέπεια το εσώρουχό του έτσι ωστε να μην προσβάλει τον Θεό, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Τα χρηστά ήθη κ.τ.λ Επιπλέον, έχει το δικαίωμα να μιλάει ελεύθερα για το βρακί του, να εκφράζει τις ιδέες του πάνω σε αυτό, να εκμεταλλεύεται το ηθικό και περιουσιακό δικαίωμα του βρακιού και να το μεταβιβάζει- εκτός αν έχει φάει πρόστιμο και βρίσκεται σε κατάσχεση- σε όποιον θέλει.

No comments:

Post a Comment

Any comments?