31.10.12

Στη χώρα των θαυμάτων…


Για εσάς που δεν βλέπετε τηλεόραση… Βλέπω εγώ για εσάς και σύντομα σας ενημερώνω:

Ζούμε στη χώρα των θαυμάτων…Στη χώρα που οι άνθρωποί της έχουν μαγικές παραφυσικές ιδιότητες και γίνονται μάρτυρες εκλεκτών θαυμάτων, γιατί είναι άλλωστε και οι ίδιοι, εκλεκτοί, σαν τον Νίο.

Ο Σφακιανάκης θυμάται από όταν ήταν μέσα στην κοιλιά της μάνας του, ο Πρωθυπουργός μας, Αντώνης Σαμαράς, μίλησε στο Θεό και η Χρουσαλά γέννησε μετά από  σχεδόν  1 χρόνο εγκυμοσύνης και όχι μόνο αυτό, αλλά βγαίνοντας από το μαιευτήριο, ήταν πιο αδύνατη κι απ’όταν πήγε στα καλλιστεία. Η Καλομοίρα αποφάσισε να λύσει το secret combination και σπουδάζει...μαθηματικά!!!

Η Ελεονόρα Μελέτη πήγε στο ΚΑΤ να δει ένα φίλο της, άνοιξε λάθος πόρτα και βρέθηκε στο δωμάτιο της Μιμής, με θριμματισμένο τον αστράγαλο… Από φονικό φιλιππινέζικο σφουγγάρισμα παραλίγο να πάει η γυναίκα! Κι εγώ πριν λίγο, άνοιξα την πόρτα να πάω στην τουαλέτα και με το που ανοίγω τι βλέπω; Τη σφουγγαρίστρα να με περιμένει! Λες και το ήξερε ότι σήμερα θα έκανα φασίνα!

Χρόνια τώρα τα πρώτα ονόματα στις πίστες κατεβαίνουν με σχοινιά, με φτερά, με θρόνους, από το ταβάνι, σκαρφαλώνουν στους τοίχους, εμφανίζονται μέσα από καπνούς… Τώρα εξαφανίζονται από το πάτωμα. Τσουπ! Κι η καταπακτή ρούφηξε την Άννα… «θαύμα!θαύμα!»

Μέσα σε όλα, λόγω ανεργίας βλέπω πολύ star κι έχω να σημειώσω τα εξής: Σε αυτό το βιβλίο του Μαλέλη «το τέρας κι εγώ», αφηγείται η κατάθλιψη αυτοπροσώπως, σωστά; Η κατάθλιψη έπαθε Μαλέλη… Θαύμα!Θαύμα! Και τώρα τραγουδάμε όλοι μαζί "είμαι ο Μάικ! Ο Φασολάκης!!!!"

No comments:

Post a Comment

Any comments?